"Sverige har enligt den anonyme artikelförfattaren, när det gäller militär teknik, blivit ett av de viktigaste länderna i Världen genom LOIS, NATO:s vapentester. Detta genom landets läge."

-----

USA utvecklade sitt HAARP-system och menade att det användes för att kommunicera bättre med ubåtar. HAARP står för High Frequency Active Auroral Research Program. En annan officiell förklaring är att HAARP är ett forskningsprogram för studier av jonosfären och vädret på hög höjd. Många menar dock att det är andra syften som är minst lika viktiga, exempelvis att aktivt påverka vädret. Vädervapnet har sedan 1970-talet haft förödande konsekvenser för exempelvis livsmedelsproduktionen.

-----

Sverige och Mind control Vid slutet av 50-talet var forskningen inom MKULTRA i Sverige bland de främsta. 38 Sverige låg före länder som Kanada, England, Sovjet och DDR som alla hade gjort liknande experiment på sina egna medborgare. Endast USA var steget före när det gällde forskning inom MKULTRA om Mind Control. Läkare i Sverige har placerat hjärntransmitters i huvudet på bedövade patienter utan deras medgivande eller vetskap i över 50 år. Det lär finnas bevis för att Södersjukhuset, Karolinska sjukhuset, Nacka sjukhus och Sjukhuset i Sundsvall har inplanterat transmitters utan tillåtelse på flera av sina patienter under flera decennier. Svenska myndigheter förnekar existensen av hjärntransmitters. De patienter som påstår det riskerar att bli tvångsintagna på mentalsjukhus med diagnosen psykisk sjukdom, schizofreni.

Läs mer

~~~~Mind Control Offer i Sverige.

Sveriges regering vet om detta och samtycker till det.

Antagligen används hjärnkontroll för massmord som sker i världen.

Men snart ska DOMENS Gud visa sig!

Robert Näslund OFFER

----

Greta Thunberg ett redskap för makteliten att hjärntvätta människorna.

~~~~


https://www.youtube.com/watch?v=EtW30pt_kYo

Markus 13:19 Ty det skall i de dagarna komma en sådan nöd att något liknande inte har förekommit sedan Gud i begynnelsen skapade världen, och inte heller skall komma.

1 Johannes 5:19 Hela världen är i den ondes våld.

You Must be Born Again - Matthew Henry - JOHN 3:3