Dagen skriver:

”Världen ska hålla utkik efter ACT Alliance” Biståndsorganisationen som knyter samman kyrkor runtom i världen träffades i helgen i Uppsala. Läs mer

ACT Alliance: Members are associated with the World Council of Churches or the Lutheran World Federation. Läs mer

~~~~

Tidningen Dagen med sina journalister här Jacob Zetterman, är bra på att propagera för Satans kyrka.

Den som är sann kristen vet att KYRKORNAS VÄRLDSRÅD inte är från Gud utan från hans motståndare SATAN.

Satan har en plan. Den planen går ut på att föra människorna till samma ställe, som han själv ska hamna, nämligen i HELVETET!

Vem/vilka väljer du att tro på medias lögn eller Gud?

Du väljer.

Gud tvingar ingen att komma till sig. Det är ett fritt val.

Gud har sina medarbetare. Satan har sina medarbetare.

Vem/vilka väljer du att tro på? Gud eller Satan?

Du väljer.

~~~~

Matteus 7

13 Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. 14 Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.

15 Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar. 16 På deras frukt skall ni känna igen dem. Inte plockar man väl vindruvor från törnbuskar eller fikon från tistlar? 17 Så bär varje gott träd god frukt, men ett dåligt träd bär dålig frukt. 18 Ett gott träd kan inte bära dålig frukt, inte heller kan ett dåligt träd bära god frukt. 19 Ett träd som inte bär god frukt blir nerhugget och kastat i elden. 20 Alltså skall ni känna igen dem på deras frukt. 21 Inte skall var och en som säger 'Herre, Herre' till mig komma in i himmelriket, utan den som gör min himmelske Faders vilja. 22 Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar? 23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!

Låt dig inte föras bort från den sanna tron!!

Jesus är ORDET.

Johannes 1:1-5 Ordet blev kött.
I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. 2 Han var i begynnelsen hos Gud. 3 Genom honom har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till. 4 I honom var liv, och livet var människornas ljus. 5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.