"A.I. is the final satanic agenda which starts with Sophia. Iluminatti final world wide move. United Nations beast system worldwide Control."IJCAI-ECAI-18, Stockholm, Sweden, July 13-19, 2018

Welcome to IJCAI-ECAI 2018, the 27th International Joint Conference on Artificial Intelligence and the 23rd European Conference on Artificial Intelligence, the premier international gathering of researchers in AI!IJCAI-ECAI-18 is part of the Federated AI Meeting (FAIM) that takes place at Stockholmsmässan in Stockholm July 9-19.

(Var "felet på rulltrapporna" ett försök att stoppa aktivister för att visa sin avsky mot detta AI-monster?!)

Artificial intelligence: ‘We’re like children playing with a bomb’  KÄLLA

STACKARS MÄNNISKOR DE VET INTE ATT DERAS SÅ KALLADE VETENSKAP, SKA LEDA DEM MOT EVIG FÖRTAPPELSE - OM DE INTE VÄNDER OM FRÅN SIN OGUDAKTIGA VÄG!

~~~~

Alla vakna intelligenta människor vet att AI, som betyder Konstgjord intelligens, leder mot skapandet av ROBOTEN, som ska sättas upp av Satan i Jerusalem.


https://www.youtube.com/watch?v=LaONPydj0aY


https://www.youtube.com/watch?v=4SV2WBVWxdw

Uppenbarelseboken 13:14-18

"Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. 16 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex."