"Ja det är så sant som det är sagt att Herrens ord är det som gäller. Hur viktigt är det inte att man lär känna Jesus så att man älskar att följa Hans ord. Själv skild sedan några år tillbaka. Jag gick ut i världen besviken och ledsen och skulle lämna allt som hade med Gud och Jesus att göra med. Och göra en egen religiös mix av Gud och satan(ockultism). Tills Jesus kallade mig tillbaka och visade mig genom en syn, vad som skulle hända mig om jag inte vände om och att straffet skulle bli fruktansvärd. Jag skulle straffas hårt av Honom på domens dag eftersom mina barn skulle följa mig och göra som mig om jag inte vände om. Han frågade mig om det var detta jag ville? Och absolut ville jag inte detta. Han gav mig även ordet ur Rom kap1:18-32 (det blir för långt att skriva verserna, ni som inte har en bibel får söka på nätet). Men detta var vad jag hade framför mig om jag inte vände om tillbaka till Honom. I allt detta så sa Han att jag skulle återvända till min man (TILL MIN MAN) alltså inte föredetta man. Vilket enligt Ordet vittnar om att vi i Guds ögon är gifta fortfarande. Jag sa givetvis nej, du får hellre ge mig en annan man. Under denna tiden som jag kom tillbaka till herren arbetade han med mig och genom sitt Ord undervisade mig om äktenskapet. Och jag lyssnade till predikanter som Han genom sin nåd lät mig finna ute på nätet (predikanter som för länge sedan gott bort och är glömda, men inte av Herren) Och som verkligen var insatta i Guds ord och fylld med Herrens Ande. Och de predikade att det var en synd att gifta om sig efter en skilsmässa. Efter all den undervisning så ödmjukade jag mig och sa till Herren att jag gör som du vill. Mellan 5-6 ggr har vi försökt att återförenas och hit intill har det inte lyckats (han älskar världen och världens kvinnor). Jag har valt att leva helt själv nu då jag inte orkar att försöka mera. Jag frågade Herren för inte så länge sedan, hur Han kommer att göra med min man då jag inte orkar att försöka på nytt. Men då hade Gud svarat och sagt att min man är nu Hans problem. Det jag vill säga att trotts att det blev så här är jag enligt Guds ord inte fri att gifta om mig och det är viktigt att många som läser detta förstår att går man emot Guds ord, så syndar man. När jag hade min 1:a syn där Gud verkligen hade ett allvarligt budskap till mig så fick jag verkligen lära mig att frukta Honom, men samtidigt hur mycket jag kom till att börja älska honom. Min 1:a frälsning var jag mer som en tjänare upplevde jag, men nu vet jag att jag är hans barn. För den Gud älskar den agar Han verkligen."

~~~~

Amen!

Denna kommentar som är ett vittnesbörd publicerar jag här som en hjälp till dig som inte vet, som undrar och som vill veta.

Kommentaren/vittnesbördet finns på denna artikel.

(Jag tror och hoppas att "Grace" inte har något emot att jag publicerar hennes vittnesbörd som kan vara en hjälp för andra.)