DN:

~~~~

Gud har låtit en symbol för falsk tro falla.

Den katolska tron har inget gemensamt med den kristna tron.

Detta vet alla sanna kristna som givit sina liv till den levande Guden Jesus Kristus.

Det människor ser idag i alla kyrkor och samfund etc. är en gud som inte är levande, en gud som inte finns.

(Det kyrkorna dyrkar är onda andar)

Den Gud som sanna kristna följer är den levande Guden, som älskar människorna och därför har på korset burit dess synder.

Vill du tro det - utan gärningar?

Romarbrevet 3:19-20 Men vi vet att allt vad lagen säger, det talar den till dem som har lagen, för att var mun skall stoppas till och hela världen stå med skuld inför Gud. 20 Ty ingen människa förklaras rättfärdig inför honom genom laggärningar. Genom lagen ges insikt om synd.

Sök den levande Guden och han ska uppenbara sig för dig.

Johannes 3:15 ...och en som tror på honom skall ha evigt liv. 16 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn.Jackelén säger i DN:s artikel: "Själv bär jag på ett outplånligt minne från den 3 december 2015. Det var under det pågående klimatmötet, COP 21. Frankrikes kristna råd, Conseil d’Èglises chrétiennes en France, hade bjudit in till en ekumenisk kvällsgudstjänst i Notre Dame."

~~~~

OBS! Antje Jackelén nämnde inte med ett ord den svårt skadade brandmannen.

Är det det materiella eller är det människorna som Jesus dött för?!

Sverige har också ett "kristet" råd - Sveriges kristna råd. Där kan du se de falska kyrkorna enas under Satans välde, som är VÄRLDSKYRKAN.

~~~~

Bibeln säger (Gud säger), det blir värre mycket värre!