Denna artikel där handläggare på migrationsverket berättar sanningen om det vanvettiga asyleriet (endast en bråkdel av de anländande har flyktingstatus) är hämtad från Merit Wagers blogg. Frågan om det är något fel på svenskars förstånd är minst sagt berättigad.

"Rubriken är något drastisk, säkert även provocerande för en del. Det är meningen. Den ska få läsaren att haja till. Sedan får var och en givetvis tänka, tycka och tro precis vad den vill. Ofta undrar jag – och ofta har jag undrat under de 20 år jag varit engagerad i asyl- och migrationsfrågor – över naiviteten, dumheten, okunnigheten och den rena självdestruktiviteten som präglat och präglar det svenska asyleriet..

Jag får många mejl från olika håll i landet, från miggor men också från andra som kommer i kontakt med asylsökande och med personer som nyligen har fått PUT. Jag slår samman de olika berättelserna till en, men det är alltså flera som berättat samma sak och dessa personer finns i olika delar av landet och känner inte varandra.
 
Alla syrier är inte syrier och alla syrier har inte skyddsbehov i Sverige.

Vi får dagligen samtal från syrier som vill veta om de riskerar att mista uppehållstillståndet om de åker hem till Syrien. De ska gifta sig, hälsa på släktingar, åka på semester. Semester!?

Läs mer

~~~~
(Nej, "mobilnätet" kommer inte att slås ut som Witte tror. Uppenbarelseboken kap.11 säger att jordens människor ska se när Guds två vittnen ligger döda i Jerusalems. - Tyvärr är Witte inte medveten om att Satan finns!)


ALLA VÄRLDENS LEDARE VERKAR FÖR SAMMA MÅL ATT SÄTTA ANTIKRIST (judarnas falske messias) PÅ TRONEN I JERUSALEM. Uppenbarelseboken kap.13 och kap.14

Världsförstörarna (sionism-illuminati) är på samma sida vid krig t.ex. - så även vid andra världskriget etc.

Uppenbarelseboken 17:17 Ty Gud har ingett dem tanken att utföra hans plan och handla i en och samma avsikt och att ställa sin kungamakt i vilddjurets tjänst, till dess Guds ord går i uppfyllelse.