Apostlagärningarna 8:14-17 Då apostlarna i Jerusalem fick höra att Samarien hade tagit emot Guds ord, sände de dit Petrus och Johannes. Dessa kom ner och bad för dem att de skulle få den helige Ande, eftersom Anden ännu inte hade fallit på någon av dem. De var endast döpta i Herren Jesu namn. Apostlarna lade då händerna på dem, och de tog emot den helige Ande.

~~~~

I mitt vittnesbörd berättar jag hur jag mötte Jesus.

Jag berättar också att jag sedan blev döpt i Helige Ande.

Gud gav mig en längtan efter ANDEN.

Jag började läsa böcker om Anden.

----

OBS - Den Helige Ande är en person.

VIDEOS OM DEN HELIGE ANDE: 

(Tyvärr tillåter inte de som hatar Jesus (Google) att jag sätter in videos!)

The Way of Sanctification - Martyn Lloyd-Jones Sermon

Holy Spirit: Why Some can't Receive Him - Classic A. W. Tozer Sermons

The Holy Spirit: Let Him Come In - Classic A. W. Tozer Sermon

~~~~

LÄNGTAR DU EFTER SANNINGENS ANDE?

Johannes 14:16-17 Och jag ska be Fadern, och han ska ge er en annan Hjälpare som ska vara hos er för alltid: sanningens Ande

En video om hur du blir frälst - på engelska:

HOW TO BE SAVED - VIDEO/AUDIO

~~~~