DISGUSTING - Trump GÖR ETT SATANISKT HANDTECKEN:

Media älskar att tala om honom som om han vore en respektabel person medan det är motsatsen!

En frisk människa ser att Trump inte mår bra utan har sålt sin själ till Satan!

ALLTING ÄR ARRANGERAT AV DE STYRANDE BAKOM KULISSERNA!

Zlatan slutar i landslaget

Förmodligen gör även Zlatan Ibrahimovic ett sataniskt handtecken med sina fingrar -  understödd av världshärskarna-sionisterna eftersom han är jude - åtminstone är hans pappa jude.

Liksom musik-popstjärnor verkar för illuminati-satansdyrkarna så gör sportstjärnor det.

Om du tror du står ut - kolla här:

Här  Här   Här

~~~~

... och att hela världen är i den ondes våld. 1 Joh. 5:19

Du som har förståndet kvar - rädda dej innan det är för sent och du går evigt förlorad!

Sök Gud så du får leva!

Det finns både en HIMMEL och ett HELVETE.

Vad väljer du? LÄS:

VAR ÄR DE DÖDA?

~~~~

Tankar idag...

Hur mycket man än kan reta sig på världshärskarnas planer (satansdyrkarna) på att förinta världen och utrota människorna genom bl.a. uppblandning av alla raser (oftast genom krig så människor till exempel muslimer måste fly), så alla nationaliteter försvinner (se SION VISES PROTOKOLL - [in English] och deras sataniska planer) och naturligtvis allt som andas kristendom - så vet den som älskar Gud och litar på honom att han har sista ordet och är den som för sina syften styr världshärskarnas hjärtan. SE Ordspråksboken 21:1

Alla de migranter, asylsökande, invandrare och allt vad de kallas.. kan genom att de bor i ett västland sätta på INTERNET och finna Guds Son Jesus Kristus och därmed vägen till frälsning och till det eviga livet!

I deras hemländer - åtminstone de flestas - så är Bibeln en förbjuden bok och att ta emot Jesus kan komma att kosta livet - (vilket kommer att ske alla sanna kristna, då vi närmar oss ännu mer slutet av denna tidsålder bl.a genom NOAHIDE-LAGARNA och HÄR, där den som tror på Jesus Kristus kan komma att bli halshuggen! SE Uppenbarelseboken kap 20.

Förhoppningsvis kan även några judar som bor i väst och därmed har möjlighet till att inte tvingas lyssna på sina lögnare rabbinerna - bli frälsta, innan Guds Dom faller över judarna och 2/3 delar utrotas. SE Sakarja 13.

OM DU INTE HAR EN BIBEL - SANNINGENS BOK - SÅ SKAFFA EN NU, INNAN DEN BLIR FÖRBJUDEN!

~~~~

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom. " Johannes evangelium 3:16,17