Daniel 12

Ändens tid

12 1 "På den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten, som står som försvarare för dina landsmän. Det kommer en tid av nöd, som inte har haft sin like ända från den dag då människor blev till, ända till den tiden. Men på den tiden skall alla bland ditt folk bli frälsta som finns uppskrivna i boken. 2 De många som sover i mullen skall vakna, några till evigt liv, andra till förakt och evig skam. 

3 De förståndiga skall då lysa som himlavalvets ljus, och de som har fört många till rättfärdighet, som stjärnor, alltid och för evigt. 4 Men du, Daniel, göm dessa ord och försegla denna skrift till ändens tid. Många skall forska i den och kunskapen skall bli stor." 5 När jag, Daniel, såg upp, se, då stod det två andra där, en på flodens ena strand och en på den andra stranden. 6 En av dem sade till mannen som var klädd i linnekläder och som stod ovanför flodens vatten: "Hur länge dröjer det innan änden kommer med dessa märkliga ting?" 7 Jag lyssnade till mannen som var klädd i linnekläder och som stod ovanför flodens vatten, och han lyfte sin högra och sin vänstra hand upp mot himlen och svor vid honom som lever för evigt att efter en tid och tider och en halv tid och när det heliga folkets makt är krossad, då skall allt detta vara fullbordat. 

 8 Jag hörde detta men förstod det inte, så jag frågade: "Min herre, vad blir slutet på allt detta?" 9 Då sade han: "Gå, Daniel, för dessa ord skall förbli gömda och förseglade till ändens tid. 10 Många skall bli renade och tvagna och luttrade, men de ogudaktiga skall bedriva sin ogudaktighet och ingen ogudaktig skall förstå detta, men de förståndiga skall förstå det. 11 Från den tid då det dagliga offret blir avskaffat och förödelsens styggelse uppställd skall det gå 1 290 dagar. 12 Salig är den som håller ut och hinner fram till 1 335 dagar. 13 Men gå du bort till dess änden kommer. Sedan du har vilat skall du uppstå till din del vid dagarnas ände."

~~~~ 

"Många skall bli renade och tvagna och luttrade, men de ogudaktiga skall bedriva sin ogudaktighet och ingen ogudaktig skall förstå detta, men de förståndiga skall förstå det."

Aurora 17 den 11 september. 911 dagen då de styrande i världen igångsatter sin sataniska scen för att få världen med sig i sin ondska.

Naturligtvis är det inte en tillfällighet att de valt 11 september för sina krigsövningar.

Och medan de fortsätter sin djävulska plan förgås människor i sin blindhet!

Trots att internet finns, trots att det finns människor som skriver om den sista tiden på jorden, trots att det finns många människor som avslöjar vilka som står bakom det som sker, så vägrar de blinda att öppna ögonen, så de får förstånd.

Att det är Satan som styr världen genom sitt folk, vägrar människor att inse.

De håller krampaktigt fast vid sin lögn.

Att Amerika är styrt av Satan borde alla känna till.

NATO med Jens Stoltenberg är inte bättre ("Hela världen är i den ondes våld." 1 Johannes 5:19) .

Är det någon som tror att det som hände på Utöja i Norge var en tillfällighet?!

De som är satta att vara ansvariga och skydda landets invånare är lika blinda som alla andra.

Somliga är medvetet blinda (ondskefulla medlöpare) andra är lurade.

Styrande i världen har ett enda mål: Att sätta sin gud Satan på tronen.

Styrande i världen är inga goda människor utan psykopater. De dyrkar och följer Satan.

Och tro inte att det finns olika sidor!

Psykopaterna verkar på samma sida - vänster/höger - demokrater/republikaner etc!

Sveriges folk och dess land kommer att gå förlorade - om inte den Allsmäktige Guden gör ett mirakel!!Här är en video som borde vara en ögonöppnare.

Men ska någon bry sig!?

~~~~

Romarbrevet 2:5-11
Med ditt hårda och envisa hjärta samlar du på dig vrede till vredens dag, då Guds rättfärdiga dom ska uppenbaras. 6 Han ska löna var och en efter hans gärningar : 7 evigt liv åt dem som uthålligt gör det goda och söker härlighet, ära och odödlighet, 8 men vrede och straff åt dem som söker sitt eget och inte följer sanningen utan orättfärdigheten. 9 Nöd och ångest över varje människas själ som gör det onda, juden först men också greken, 10 men härlighet, ära och frid åt var och en som gör det goda, juden först men också greken, 11 för Gud är inte partisk.