sedan 1950-talet

Här är den avgörande information om svensk regeringsstyrning som inga svenska PK-journalister i massmedierna kommer att skriva om. Det menar Kalle Hellberg som sammanställt hur Bilderberggruppen och Wallenberg selekterat vilka personer som ska få höga ministerposter sedan 1950-talet fram till idag. 

Text och sammanställning av Kalle Hellberg

Nu i valtider finns chansen att verkligen ställa politiker mot väggen och samtidigt göra avslöjanden som allmänheten inte har en aning om, att journalister skulle ställa följande frågor till de senare utvalda toppolitikerna är för många helt otänkbart?

Fråga till Fredrik Reinfeldt: Var det inte så att du blev utsedd till Sveriges nästa statsminister och att du måste välja din ”fiende” Carl Bildt till din utrikesminister, när Wallenberg bjöd in dig till Bilderbergmötet i Kanada 2006?

Fråga till Anders Borg: Vad fick du för direktiv om Sveriges ekonomiska styrning och utveckling när Wallenberg bjöd in dig till Bilderbergmötet i Turkiet 2007?

Fråga till Maud Olofsson: Vad fick du för direktiv om svensk kärnkraft när du av Wallenberg och Bildt blev inbjuden till Bilderbergarnas möte i USA 2008 och hur mycket bearbetade Carl Bildt dig om kärnkraften när ni satt tillsammans på planet hem? (På Calle B:s blogg beskriver han hur han diskuterade med Maud på hemresan på planet, dock inte om ämnet, men det är väl för de flesta maktkunniga känt att hon efter den resan började lobba för att det skulle få byggas nya kärnkraftverk i Sverige).

Fråga till Jan Björklund: Vad fick du för direktiv om det svenska skolväsendet och dess utveckling, samt om svensk militärs sammankoppling med Nato, när du bjöds in av Wallenberg (och Bildt) till Bilderbergmötet i Grekland 2009? Fick du även order att lobba för ny svensk kärnkraft?

Fråga till Stefan Löfven: Fick du veta i klartext på Bilderbergmötet i Watford i England 2013 att du skulle bli Sveriges statsminister efter valet 2014 och klargjordes detta även för Carl Bildt och Anders Borg då?

Fråga till Annie Lööf: Fick du veta att den verkliga maktens viktigaste lakejer (Bilderberggruppen) tänkte placera dig som statsminister i Sverige efter valet 2018, när du fick förmånen att medverka på deras årsmöte i juni i Virginia i USA 2017? Blev du lovad att få bli statsminister, hur du än beter dig innan valet?

Utgången av alla kommande val verkar vara bestämd på förhand, här hjälper ni journalister verkligen till genom att inte ställa de viktiga frågorna, är det meningen och hur är det möjligt att ni journalister moraliskt på detta sätt kan gå maktens ärenden?

Medverkande svenskar i Bilderberggruppens möten

Här följer en sammanställning som ger god insyn i den verkliga maktens agenda, om ni tar er tid att studera den och historien.

Fet text = politiker eller blivande politiker. Inom parentes = arbete/tillhörighet vid tiden för årsmötet.

Läs mer

(OBS! Författaren och hemsidoägaren är inte födda på nytt - men bra info!)

DUPERADE MÄNNISKOR VILLIGT AV SATAN !!