DN:

~~~~

Bed för BOLSONARO du som är född på nytt! (Joh. 3:3)

Bed att han inte dödas.

Bed att han får mer insikt hur, genom vilka och varför, det som händer händer.

Greta Thunberg ska tala i Madrid

Stackars Greta - hon vet inte att hon är använd av Satan.

och HÄR och HÄR

Det är lätt att se vilka/vem som använder Greta, om du vill se vill säga.

~~~~

(OBS: "Flat earth" finns som bild på deras flagga.)

1 Johannes 5:19:

"SATAN ÄR DENNA VÄRLDENS GUD".

Uppenbarelseboken 21:5-8

Och han som satt på tronen, sa: Se, jag gör allting nytt. Och han sa till mig: Skriv, för dessa ord är sanna och trovärdiga. 6 Och han sa till mig: Det har skett. Jag är Alfa och Omega, begynnelsen och änden. Åt den som törstar ska jag fritt och för intet ge ur källan med livets vatten. 7 Den som segrar ska ärva allt detta, och jag ska vara hans Gud, och han ska vara min son. 8 Men de fega och de otroende och de avskyvärda samt mördare och otuktiga och trollkarlar och avgudadyrkare och alla lögnare ska få sin del i den sjö som brinner med eld och svavel, som är den andra döden.

~~~~

HYSTERISKA Greenpeace!

SÄKERT MED BISTÅND AV "ELITEN".