HÄR kan du kl. 11 höra om den kristne afghanen i Junsele och mer från Smyrnakyrkan i Göteborg enligt info i morse på P1 radio,

~~~~

Staten och dess korrupta marionett-politiker (går i skuggregeringens ledband) älskar att ha samarbete med de avfallna kyrkorna såsom SMYRNA i Göteborg.

Denna så kallade kyrka (pastorer och medlemmar) är i sin tur marionett till SKR Sverige Kristna Råd som är en organisation som stöder Satan och hans anspråk på Guds tron.

Att Satan genom den Laglöse (Antikrist) ska sätta sig på tronen (i Jerusalem) är ett faktum eftersom Bibeln inte ljuger, (Se Daniels Bok och Uppenbarelseboken)

Här är de som kallar sig kristna (de i samfund och kyrkor) goda medhjälpare till Satan - blinda och döva som de är.

Prästernas och pastorernas ord är lag för dem som gnuggar baken i kyrkorna.

Vad Jesus i sitt ord säger är oväsentligt.

Vore de (pastorerna) födda på nytt så skulle de inte medgivit att ingå förbund med Satan, vilket de nu har gjort genom SKR.

Men detta är inget som de blinda efterföljarna till de falska herdarna (t.ex. de i Smyrnakyrkan) bryr sig om!

---

I morse på P1 talade en av pastorerna Urban Ringbäck - om alla afghaner (tror det var 500) de döpt och som därmed blivit medlemmar av deras kyrka.

Kan en församling som inte följer Gud göra människor till kristna?

Synd att inte radion talade mer om SMYRNA-kyrkan på programmet kl. 11.

~~~~

Om "afghanen i Jungsele" verkligen är frälst så hoppas jag att han gör sig fri från "pingstväldet-samfundsväldet" och USA:s inflytande - ledda av Guds motståndare Satan som de är!

Uppenbarelseboken 18:1 Sedan såg jag en annan ängel komma ner från himlen med stor makt, och jorden lystes upp av hans härlighet. 2 Och han ropade med stark röst: "Fallet, fallet är det stora Babylon! Det har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla orena andar, ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar. 3 Alla folk har druckit av hennes otukts vredesvin, och jordens kungar har horat med henne, och jordens köpmän har blivit rika av hennes omåttliga lyx."
 

4 Och jag hörde en annan röst från himlen: "Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor. 5 Hennes synder har nått upp till himlen, och Gud har kommit ihåg hennes brott. 6 Ge henne lika för lika, ge henne dubbelt igen för vad hon har gjort. Häll upp dubbelt åt henne i bägaren som hon har blandat. 7 Ge henne lika mycket plåga och sorg som hon har skaffat sig ära och lyx, för hon säger i sitt hjärta: Jag tronar som drottning, jag är inte änka och ska aldrig behöva känna någon sorg. 

8 Därför ska hennes plågor komma på en och samma dag: död och sorg och svält, och hon ska brännas upp i eld. Mäktig är Herren Gud som har dömt henne.