När det som idag är en vettig och sund människa som har åsikter (om tiggarna) som inte är politiskt korrekta, så avbryter programledaren med sina fåniga kommentarer som inte ens hör till samtalet.

De är livrädda att mista sin lön och för att sanningen och de obekväma åsikterna  ska höras fullt ut och att inringaren ska få tala klart.

Dessa så kallade journalister är så styrda och hjärntvättade, så de gör allt för sin lön istället för sanningen.

Det mest idiotiska och lögnaktiga påståendet gjordes för en tid sen av en av radions journalister: "VI JOBBAR I SANNINGSBRANSCHEN."

Man kräks!

De skäms inte för att ljuga och säga att de är oberoende, trots att en av deras chefer (var det Benkö själv?) säger att de bara gör och säger det som regeringen tillåter.

Förmodligen är de skraja för att alternativa åsikter hörs på nätet (de inför snart ett stopp för all media som avslöjar att de är bedragare) och de inte längre är allenarådande.

De är styrda av Sverige skuggregering vilka inte ger sig förrän de satt sin gud (Satan) på tronen och utropat sig som Gud!

Hoppas de människor som Gud söker vaknar upp snart innan det är för sent!

Lögnarna och de bedragna/arna ska få det straff de är värda!

UPPENBARELSEBOKEN 21:5-8 " Och han som satt på tronen sade: "Se, jag gör allting nytt." Och han sade: "Skriv, för dessa ord är trovärdiga och sanna." Sedan sade han till mig: "Det har skett. Jag är A och O, begynnelsen och änden. Åt den som törstar ska jag fritt ge ur källan med livets vatten. Den som segrar ska få detta i arv, och jag ska vara hans Gud, och han ska vara min son. Men de fega, de otroende och de skändliga, mördarna och de sexuellt omoraliska, ockultisterna, avgudadyrkarna och alla lögnare, de ska få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden."