SPRID SANNINGEN OM DENNA SAK!!

Denna artikel där en anställd på migrationsverket talar ut, är hämtad från Merit Wagers blogg.

Läs först om en del som blir kristna:
Om asylsökande som konverterar till kristendomen – 4 maj 2017
En migga: ”Att falskeligen konvertera är bara ett av många verktyg i verktygslådan för den som vill få asyl trots avsaknad av asylskäl”. – 4 maj 2017
Kommentar till min text i Svenska Dagbladet av Christoffer Abrahamsson, präst i Betlehemskyrkan Stockholm, samt min replik på den. – 8maj 2017

Efter min artikel i Svenska Dagbladet om asylsökande som blir kristna under asylprocessen (se länkar längst ner), får jag nu uppgifter från tre olika håll om att allt fler unga afghanska asylsökande män anger att de är homosexuella när asylskälen inte räcker. Jag frågar en fjärde person, en migga, om vederbörande har märkt av detta.

Miggan svarar:

Ja, det är mycket vanligt. Och nyligen hade jag ett ärende som handlade om att en ung man kom på att han är homosexuell efter att han fått avslag och får då PUT. Efter en tid ansökte personens nyblivna fru om uppehållstillstånd på anknytning till den homosexuelle före detta asylsökaren, som nu mirakulöst blivit heterosexuell…

Det finns ju egentligen inte så mycket mer att berätta om just det här ämnet. Det är sånt som händer hela tiden liksom. Knappt man reagerar längre, faktiskt.

Produktionspiskan viner. Det ska pumpas ut beslut på löpande band här och vi blir klockade värre än ackordsarbetare.

Jag undrar, som så många gånger tidigare, varför man i Sverige, och bara i Sverige, absolut inte vill höra talas om att det kan förekomma asylbedrägerier?

Vad är det i den svenska kollektiva hjärnan som gör att så många slår bakut när det berättas om att människor som tar sig hit i hopp om ett bättre liv men utan de skäl som anges i utlänningslagen för att de ska få leva, bo, utbilda sig och försörjas av skattebetalare i Sverige; ljuger om att de blivit kristna och homosexuella; ljuger om sina identiteter, sina åldrar, sina namn, sina nationaliteter.

Alla andra brott anser man ska beivras och bestraffas, men dessa – faktiskt – grova brott och bedrägerier ska på något sätt ses mellan fingrarna med och de som påtalar dem blir istället ”skyldiga” och kallade både det ena och det andra. Varför? Varför vill svenska regeringar, riksdagsledamöter, medier, allehanda aktivister och godhjärtade hjälpare inte veta när bedrägerier begås i stor skala mot deras land? Miggan har en tydlig och klar förklaring:

Läs mer

~~~~

Världens vilja är inte Guds vilja

Den största lögnen som har tillåtits att breda ut sig inom kyrkor och samfund och som fortsätter att breda ut sig och som ytterst sett kommer från Satan, består av att alla “kristna” som försöker att leva ett rättskaffens liv (enligt världens definition av vad det innebär) kommer att komma till himmelen den dagen deras liv på Jorden är slut.

Dessa “kristna” intalar sig att de är frälsta men vill inte veta av sanningen och älskar inte sanningen vilket är en förutsättning för frälsning i biblisk mening.

Falska präster och pastorer gör vad de kan för att förleda de kristna och få dem till att tro att Gud älskar dem och alla andra människor som de är. Att Gud älskar “kristna” som är toleranta (snälla och barmhärtiga) gentemot allt och alla och som undviker varenda konflikt med världen och världens människor.

Älska inte världen och det som är av världen säger bibeln tillskillnad mot de falska prästerna, pastorerna, kristna ledarna inklusive en stor del av kyrko och samfundsmedlemmarna, vilka menar att kristna skall sträva efter att bli vän med världen och med världens människor som inte har Guds Ande utan Satans ande och som i bibeln kallas Antikrister.

Läs merVärldshärkarnas och de falska kristnas bild av Israel - ovan.

Bibeln talar om BÄCKRAVINEN, vilken endast stäcker sig till Sinai öken!

SE UPP FÖR DE RELIGIÖSA OCH VÄRLDSHÄRSKARNA - SATANS TJÄNARE!!

Det är dessa som ser till att homosexuella och muslimer invaderar Sverige!

Som hjälp har de falska präster och pastorer samt kyrkornas medlemmar!

De är alla dårar bedragna och bedragare!

Som du kan läsa i ovanstående artiklar så accepterar Sveriges politiker - med hjälp av SKUGGREGERINGEN och de religiösa (samfund och kyrkor) BEDRAGARE!!

Trodde du Sverige var ett oskyldigt icke kriminellt land??

Det som härskar är mer och mer LAGLÖSHET!