Filipperbrevet 3:17-20  Bröder, ta mig till föredöme och se på dem som lever efter den förebild ni har i oss. 18 Vad jag ofta har sagt till er, det säger jag nu under tårar: många lever som fiender till Kristi kors. 19 De får sitt slut i fördärvet. De har buken till sin gud och sätter sin ära i det som är deras skam, dessa som bara tänker på det jordiska. 20 Men vi har vårt medborgarskap i himlen, och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsare. 21 Han skall förvandla vår bräckliga kropp, så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet. Ty han har makt att lägga allt under sig.

en annan översättning:

17 Bröder, efterlikna mig och fäst blicken på dem som lever efter det mönster vi gav er. 18 För jag har ofta sagt till er, och nu säger jag det under tårar: många lever som fiender till Kristi kors. 19 Deras slut är förtappelsen. Deras gud är magen. De glorifierar sin liderlighet. De tänker bara på det jordiska. 20 Men vårt medborgarskap är i himlen, och därifrån väntar vi en Frälsare, Herren Jesus Kristus. 21 Han ska förvandla vår ömkliga kropp så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet, med den kraft han har att lägga allt under sig. 4:1 Stå därför stadigt i Herren, mina kära och efterlängtade bröder, min glädje och min segerkrans, mina älskade.

~~~~

Livet på jorden är kort. Livet efter döden är lååångt.

Efter döden väntar en evighet antingen i himlen eller i helvetet.

Hur kan människan leva så jordiskt när detta är ett faktum?

Tänker människan någonsin på sin själ?

Människan står med ena foten i helvetet. Och ändå bryr människan sig inte.

Media är människans hjälp att inte tänka på evigheten.

Media är Satan redskap att få människan att glömma att det finns en fortsättning.

När Jesus kom till jorden och lät sig korsfästas var det inte en småsak.

Han dog för dIn och min skull för att rädda oss från den eviga FÖRTAPPELSEN.

Hur kan man ta lätt på denna sak?!

OBEGRIPLIGT!

Romarbrevet 6:23 Ty syndens lön är döden, men Guds gåva är evigt liv i Kristus Jesus, vår Herre.


Klicka på bilden!

What the Bible Says About Hell

Vågar du se denna video?!

Om inte helvetet är en fruktansvärd plats som varar i en evighet, hade inte Jesus behövt komma. Men nu kom han för att betala för dina och mina synder.
Läs: Johannes evangelium 3:16-18