På denna blogg har ni kunnat läsa om vilka det är som äger och styr världen och vi väljer att kalla dem för ”Satans synagoga” då ledarskiktet består av falska judar vars enda mål är att lägga den samlade mänskligheten under sig genom list och bedrägeri.

Kanske någon redan nu börjar känna vittringen av en konspirationsteori men då inte gentemot de verkliga konspiratörerna utan mot dem som tar sig friheten att avslöja deras sataniska agenda, en agenda som de genom att de äger massmedia, kan fortsätta att driva utan ifrågasättande.

Som vi i ett flertal artiklar har talat om så är det deras lydiga knähundar inom regeringarna världen över (särskilt i Sverige som är ett experimentland för deras ondska) samt massmedia som driver på deras agenda om världsherravälde i syfte att sätta Antikrist på tronen och skapa en sådan laglöshet och ett sådant kaos överallt så att det nästintill blir omöjligt för människor att bli frälsta och tro på det goda.

På Herren Jesus Kristus och hans evangelium som riktar sig till alla människor på jorden oavsett var de bor, vad de har för bakgrund och dylikt.

Dessa Satans hantlangare får mycket bra betalt av Satans synagoga för sitt onda verk.

De alla påstår sig stå upp rättfärdighet och sanning och agerar likt ljusets änglar trots att de inte har något till övers för majoriteten av mänskligheten då deras gud är Satan

Satan har önskat förslava mänskligheten allt sedan han blev utkastad från himmelen av Gud.

Förslavning och kontroll hör inte hemma i Guds rike men i Satans rike. Detta är satansdyrkarna medvetna om och därför förslavar de mänskligheten på ett sådant sätt så att de tror att det är för deras eget bästas skull (för kärlek och godhet) och att satansdyrkarna vill allas väl.

Precis som de kontrollerar ekonomin, bankerna och numera alla regeringar (i världen) och institutioner i det svenska samhället, så kontrollerar de även internet.

Kanske finns det en del av er läsare som har fått ett meddelande när ni går in på ert mail om att ni behöver knappa in ert telefonnummer för att kunna fortsätta använda ert mail.

IFALL ATT NI SKULLE FÖRLORA ERA LÖSENORD.

Det kan ju tyckas vara något gott men varför engagerar sig de som äger och styr internet huruvida människor eventuellt kan glömma sina lösenord?

Varför går det inte bara att säga till dem, att jag är inte intresserad av er hjälp men tack ändå? Behöver jag er hjälp, om jag tror att jag kan glömma mina lösenord, så hör jag av mig. Det går inte för om man inte knappar in sitt telefonnummer så kan man inte fortsätta att gå in på sitt mail.

Deras godhet är alltså inte godhet utan ett tvång?

Det var inte detta jag hade tänkt skriva om utan om spionverktyget Windows 10 där man genom tvång försöker att få människor att uppdatera detta program helt GRATIS.

GRATIS är gott men allt som är gratis har verkligen inte varit gott i Sverige de senaste decennierna vilket vi har skrivit om mycket på bloggen och det handlar förstås om massinvandringen av outbildade människor från hela världen och som enligt satans synagoga (vilka ligger bakom massinvandringen) och alla hjärntvättade svenskar endast berikar Sverige genom bidragsförsörjning, ökad kriminalitet och våldsbrott.

Nu skall vi även finna oss i att acceptera Windows 10 som tränger sig på oss i våra datorer. Det är kostnadsfritt men det kostnadsfria erbjudandet gäller endast i ett år. Efter det tvingas man betala för att kunna uppgradera.

Vad vill jag då säga med detta om inte hur man gör för att tvinga in människor i något (i deras sataniska system) de inte vill ha, men kanske inte bryr sig så mycket om ifall det är gratis. Sedan efter ett år tvingas de betala samtidigt som de genom att acceptera windows 10 säger ja till att de som står bakom kan kartlägga dem och spionera hur mycket de vill.

Läs mer


Spionföretaget Microsoft - bilden fotad av Wikipedias foto.

(Microsoft i Redmond USA - se ovan - älskar att spionera på denna blogg!)