Det är glädjande att höra att så många asylsökande muslimer, varav ett stort antal är ensamkommande män från Afghanistan, väljer att följa Jesus och att låta döpa sig i Sverige.

Nyligen döptes 21 asylsökande under en och samma söndag i den arabiska församlingen i centrumkyrkan i Sundbyberg efter en fyra dagars lärjungaskola och 27 asylsökande (många ensamkommande män) döptes i Hammarbykyrkan.

I den artikel som jag hänvisar till, se nedan, använder "Equmeniakyrkan" sig av ordet flyktingar vilket de kallar alla som kommer till Sverige och då särskilt från de muslimska länderna även om långt ifrån alla är flyktingar.

De allra flesta som tar sig hit (och det gäller även från de muslimska länderna) saknar flyktingstatus och är inte flyktingar utan asylsökande. Men ordet "flyktingar" är ett mer ömmande ord och det spelar på människors känslor så att det lätt går att få en bild framför sig av hur dessa flyktingar har flytt med huvudena före ut från sina brinnande hus så att de inte ens har lyckats få med sig passen (vilket majoriteten av någon anledning saknar när de anländer och då inte minst de stackars ensamkommande).

Ja, jag vet att det jag nu tänker skriva kan vara stötande för många att läsa, kanske rent av motbjudande, men frågan är om dessa muslimer (asylsökande som kallas flyktingar) har valt att konvertera för att de verkligen har funnit Jesus och blivit omvända/pånyttfödda eller för att det är större chans att deras asylansökningar går igenom när de konverterat och blivit upptagna som medlemmar i en kyrka.

Kände att jag var manad att skriva något om det här för det lät ganska otroligt att så många asylsökande (även om Gud kan göra underverk och stora underverk) på en och samma gång (varav många ensamkommande från Afghanistan och som definitivt inte har flytt från krig då det inte pågår något krig i Afghanistan utan som kanske har bluffat sig in i landet (ljugit om sin ålder och annat), väljer att ta emot Jesus och att låta döpa sig under asylprocessen.

Inget är omöjligt och Gud kallar vem han vill men en aning märkligt är det. Märkligt är det också att kyrkorna anstränger sig så extremt för att få nyanlända asylanter att komma till tro och att bli medlemmar i deras kyrkor när de inte anstränger sig det minsta för att nå övriga grupper i samhället. De är inte intresserade av att gå ut och evangelisera bland sina egna (vilket vi skrev om i ett inlägg nyligen) eller att göra några riktade insatser för dessa.

Det är bara flyktingar och åter flyktingar!

Men som sagt det är glädjande att människor kommer hit från olika muslimska länder för att ta emot Jesus. Då kan de så fort det har lugnat ner sig i deras hemländer åka tillbaka och bosätta sig där (givetvis utan livstidsförsörjning från Sverige såsom förtidspensioner eller övriga bidrag) och predika det glada budskapet för sitt eget folk så att även alla dom (miljontals människor) som inte har råd att betala en resa ända till Sverige (betala flyktingsmugglare), kan få möjlighet att bli frälsta och komma till tro genom dem.

Läs mer

~~~~

Världserövrarna - sionisterna - satansdyrkarna är glada att se sin dröm genomföras att skapa BABYLON (porten till gud=Satan) och därmed sätta sin Antikrist (Satan) på tronen! 

Eftersom de samfundskristna inte har Gud i hjärtat, så är de ett utmärkt redskap för villoandarna.