Regnbågsmässa

Pride behövs året runt, skriver centerpolitikern Thomas Andersson som vill att länet ska vara en plats där fördomar mot HBTQ inte förekommer

Kungahusets och näringslivets favoritpräst, Hans Rhodin, skiljer sig för tredje gången – är homosexuell.

Ole Jörgen Persson skriver den 3 februari:

Kungafamiljens präst – Michael Bjerkhagen

kare för HBTQIA!

Det är inne att vara homosexuell och Satan är bra på att luras.

Dessa underbara människor! video

DE SOM ÄR RÄDDA FÖR ATT SANNINGEN SKA AVSLÖJAS TAR SNART BORT VIDEON OCH ANTAGLIGEN MER.

----

VILKA ÄR GLADA OCH NÖJDA:
De politiker som svansat efter dessa och de andra perversa, som vältrar sig i synden.

Men tack och lov - det finns en levande Gud som ser och hör ALLT!

Jesus förlåter de som av hjärtat omvänder sig och börjar ett nytt liv!


Johannes 3:16-21 Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. 17 För Gud sände inte sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte har trott på Guds enfödde Sons namn. 19 Men detta är domen, att ljuset har kommit in i världen, och människorna älskade mörkret mer än ljuset, eftersom deras gärningar var onda. 20 För var och en som gör det onda hatar ljuset och kommer inte till ljuset, för att hans gärningar inte ska bli avslöjade. 21 Men den som handlar efter sanningen kommer till ljuset, för att det ska bli uppenbart att hans gärningar är gjorda i Gud.

~~~~

Filipperbrevet 3:17-21 Var mina efterföljare, bröder, och se på dem som lever så, efter den förebild ni har i oss. 18 Jag har ofta sagt till er, och säger det nu också under tårar, att många lever såsom fiender till Kristi kors, 19 vilkas slut är undergång. De har buken till sin Gud och sin ära i det som är deras skam, dessa som bara tänker på det jordiska. 20 Men vi har vårt medborgarskap i himlarna, varifrån vi även väntar Frälsaren, Herren Jesus Kristus, 21 som ska förvandla vår förgängliga kropp, så att den blir lik hans härlighetskropp, genom den kraft varmed han också förmår underlägga sig allt.