1 Thessalonikerbrevet 5:3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Bakom talet om FRED finns Guds motståndare, Satan.

Han lurar hela världen att tro att det ska bli fred på jorden.

Om han bara får styra, så ska det bli FRED.

Men det är precis tvärtom.

Satan är den som får människorna att slakta varandra.

Han är den som står bakom terrorism, kommunism, nazism, och allt ont som finns.

Hans mål är att ta så många människor som möjligt med sig till den plats, där han själv ska hamna, i DEN BRINNANDE SJÖN!

Uppenbarelseboken 20:1-3

Kristi seger över Satan

Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen. 2 Och han grep draken, den gamle ormen, det är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år. 3 Sedan kastade ängeln honom i avgrunden, stängde till den och förseglade den över honom, för att han inte längre skulle bedra folken, förrän de tusen åren har nått sitt slut. Därefter skall han släppas lös för en kort tid.

~~~~

Det blir ingen FRED förrän FRIDSFURSTEN JESUS KRISTUS kommer tillbaka!

Då ska han och hans folk (de som tror på honom) styra människorna med en järnhand.

Uppenbarelseboken 2:26-28 Den som segrar och håller fast vid mina gärningar ända till slutet, honom skall jag ge makt över folken, 27 och han skall styra dem med järnspira, liksom man krossar lerkärl, 28 såsom jag har fått den makten av min Fader. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.