Socialsekreterare Helena som arbetar inom socialförvaltningen i södra Sverige, tar nu bladet från munnen och vittnar om ett förljuget socialt skyddsnät och om hur svenska socialbidragstagare särbehandlas negativt.

- Vi ger vissa grupper nästan allt utan att utreda, det är lugnast så, säger hon till den alternativa nyhetssajten “Avpixlat”.

Tanken var först att inte skriva något om detta, eftersom vem som helst skulle kunna hitta på berättelser och sedan lägga ut dem på nätet i syfte att misskreditera någon myndighet eller någon enskild, men den Helige Ande manade mig att skriva då svenskar diskrimineras inom ALLA områden idag vilket inte är Guds vilja.

Detta utan att någon reagerar.

Inte ens de så kallade “kristna” och deras kyrkor som när det gäller nyanlända “flyktingar” (VARAV MAJORITETEN ÄR EKONOMISKA LYCKSÖKARE/BEDRAGARE) står med öppna armar och välkomnar tusentals och ännu fler som anländer från hela världen för att få bidragsförsörjning på livstid, samtidigt som de vurmar för rumänska medborgare (EU medborgare) i form av tiggande zigenare som förpestar hela samhället genom att skapa laglöshet.

Det finns på nätet många vittnesmål om hur socialtjänsten behandlar svenskar och själv har jag vid flera tillfällen talat med personer som har insyn i vad som sker.

Något som är riktigt vidrig är när de agerar kylskåpsdetektiver och kräver att få gå igenom svenskars kylskåp för att se om de har någon mat hemma eller om de ljuger när de ansöker om matpengar/överlevnadsbidrag. De försöker även räkna ut hur länge den eventuella maten bör räcka.

Det vill säga, det gäller att inte äta för mycket som svensk socialbidragstagare!

Läs mer

~~~~

Det som står här ovan om hur de fattiga svenska invånarna diskrimineras är med all sannolikhet sant. Det är bra att sanningen kommer fram, åtminstone mer än vad vår lögnmedia såsom press och radio ger oss.

Dessa media-rapportörer (lögnmedias) läser Avpixlat och Exponerat - det kan man se på "creeper" - men de säger bara det som de får säga med hänvisning till regeringen, att det är de som bestämmer vad som får sägas och inte får sägas till svenska folket. (De måste vara "politiskt korrekta" = utan sälta=lögnare).

OBS!!

Skuggregeringen i Sverige - de som strävar efter VÄRLDSHERRAVÄLDE - med sin kung Satan på tronen i Jerusalem - verkar på ALLA SIDOR för att få igenom sin agenda!

Jag som har denna blogg kan inte se annat än det är Sverigedemokraterna som står bakom båda webbsidorna - Avpixlat och Exponerat.

Skuggregeringens (regeringen i Sverige) mål är att göra så att SD får makten i Sverige och på så sätt SIONISMEN (ILLUMINATI) med dess sataniska agenda nämligen en NWO - en ny världsordning. (OBS- den världsordningen går tillbaka till Nimrods tid alltså flera tusen år bakåt i tiden. Även då dyrkade man Satan och andra fallna änglar).

Jewish Manipulation of World Leaders

Trodde du att Sveriges regering utgjorde ett undantag?!