DET VAR INTE JAG DET VAR URSULA!

~~~~

DN

~~~~

De har ett mål i sikte.

Det är att sätta sin gud Satan (genom Antikrist) på tronen i Jerusalem. (Uppenbarelseboken kap 13 och kap 14)

Sedan tror de att de ska få makten att styra över hela världens folk. ("One fingernail of a Jew is worth more than the entire non-Jewish world populations (That includes Europeans, Muslims, Asians, and Africans) according to Chabad...")

Ja, ett tag kommer det att ske.

Men sedan kommer Jesus på skyarna och kastar alla som inte känner honom och som vägrar att lyda honom i plågornas rike (Hades), tills de till sist hamnar i de eviga elden efter tusenårsriket.

Matteus 18:43-44 Och om din hand förleder dig så hugg av den. Det är bättre för dig att gå in i livet stympad, än att ha båda händerna kvar och komma till helvetet, till elden som aldrig slocknar, 44 där deras mask inte dör och elden inte släcks.

Du känner väl Jesus som dog för dig?! Om inte hamnar du där alla de andra hamnar, som vägrat be Jesus (allas och alltings Skapare) om nåd till frälsning.

Romarbrevet 10:9-10 "För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 För med hjärtats tro blir man rättfärdig, och med munnens bekännelse blir man frälst."

~~~~

Otroende räknas även de som kallar sig kristna, men som aldrig blivit födda på nytt (Joh. 3:3).

Så är det för de flesta som kallar sig kristna - de är inte födda på nytt. De har inte Guds Ande. De känner inte Gud.

Om de kände Gud, skulle de inte hålla sig till villoandar, vilket de gör i alla samfund och i alla kyrkor.

~~~~

HÄR mer idioti:

"I veckans Människor och tro ska vi prata om när Gud dog eller fördrevs av människan och inte längre är den självklara mittpunkten i vårt samhälle så som det tidigare har varit i historien."