Kung Carl XVI Gustaf önskade emellertid inte bli utnämnd till stormästare utan antog istället uppdraget som Ordens Höge Beskyddare,
____

Här får Pelle Hörnmark medalj av kungen

Pelle Hörnmark och biskop emeritus Jan-Olof Johansson var två av dem som fick kungliga medaljer för sina insatser för det svenska samhället.
____

Pelle Hörnmark får sin medalj "för förtjänstfulla insatser inom Pingströrelsen".

Biskop Jan-Olof Johansson "för betydande insatser för svenskt kyrkoväsende."

~~~~~

Den "förtjänstfulla insatsen inom Pingströrelsen" är att Hörnmark (och naturligtvis den även falske kristne i Svenska "kyrkan" Jan-Olof Johansson) är och har varit ett Satans redskap till att inlemma pingströrelsen i VÄRLDSKYRKAN", vilken kommer att insätta sin gud Antikrist på tronen i Jerusalem.

Frimurarna (satansdyrkarna) är en viktig kugge i VÄRLDSERÖVRNAS (SATANS) agenda.

DU SOM BRYR DEJ, INTE ÄR HELT BLIND OCH INTE VILL SIMMA MED STRÖMMEN KAN SJÄLV SE PÅ SVENSKA KYRKANS RÅDS HEMSIDA UNDER "MEDLEMSKYRKOR".

Där kan du se alla samfund och "kyrkor" som är delaktiga och promotar VÄLDSKYRKAN.

Deras mål är att sätta sin gud (Satan) på tronen. (Daniels bok kap 8 och Uppenbarelseboken kap 13 och 14)

LÄS "CHARTA OECUMENICA" OCKSÅ SÅ SER DU MER AV DERAS ONDSKEFULLA PLAN!JESUS VÄRLDENS FRÄLSARE OCH SKAPARE SKULLE BLI UTSPARKAD  AV DESSA ULVAR VILKA ÄR UNDER GUDS FÖRBANNELSE!

~~~~

"Jag är förvånad att ni så fort överger honom som har kallat er genom Kristi nåd och vänder er till ett annat evangelium, fast det inte finns något annat. Det är bara några som skapar förvirring bland er och vill förvränga Kristi evangelium. Men även om vi själva eller en ängel från himlen skulle ge er ett annat evangelium än det vi har predikat, så ska han vara under förbannelseDet vi redan har sagt säger jag nu igen: om någon ger er ett annat evangelium än det ni har tagit emot, så ska han vara under förbannelse." Galaterbrevet 1:6-9 

Read: Freemasons Worship Satan - Texe Marrs