Har du sålt din själ för pengar?

Antagligen vet du inte om, att du gjort det.

Gud förhärdar hjärtan, som inte vill lyssna på honom.

Matteus 13:15 Ty detta folks hjärta är förstockat. De hör illa med sina öron, och de sluter sina ögon, så att de inte ser med ögonen eller hör med öronen eller förstår med hjärtat och vänder om, så att jag får bota dem.       

Romarbrevet 2:5 Genom ditt hårda och obotfärdiga hjärta samlar du på dig vrede till vredens dag, när Guds rättfärdiga dom uppenbaras.

Det  måste vara så att Gud förhärdat somligas hjärtan och förblindat somligas ögon, eftersom de valt pengarna framför sanningen, dessa som är en hjälp åt Satan, så han kan låta Antikrist - hans man, sätta sig på tronen i Jerusalem och utropa sig som Gud.

Det är den personen Antikrist, som Bibeln talar om ska förföra världens människor den sista tiden.

Alla väntar på en "frälsare". Alla väntar på honom, världsledaren som är Antikrist.

Det gör "hedningar" och "judar". Alla väntar på, att han ska framträda.

De vet inte att satansdyrkarna (Illuminati) har en Världsregering i sikte. (Har du nånsin hört Satans "nyttiga idioter", som är journalisterna inom media - tala om NWO - en Världsregering?!) 

Deras sataniska plan är att kröna sin härskare Satan som Gud över hela världen!

Alla är lurade. ALLA!

Bibeln talar om Satan och hans anspråk på att vilja vara Gud och sätta sin tron ovanför Guds tron. (Jesaja 14:12-17)                         

Visst är det skrämmande och obegripligt, att de som utger sig för att vara kristna, är medhjälpare till Satan?!

"Kristna" i Sverige (och i övriga världen) är alltså Satans medhjälpare!

De dyrkar sionism och de som kallar sig judar, men är en Satans synagoga.(Uppenbarelseboken 2, 3)

De dyrkar det nuvarande Israel, som är styrt av satansdyrkare!

Det är pengarnas makt och kärleken till guldet, som gör det och framför allt olydnaden till Gud.

(Judarna som lever kvar i det gamla förbundet, tror att de är Guds utvalda folk utan att tro på Messias, som är Jesus Kristus! De är grymt lurade, och kommer därför att uppleva Guds vrede på jorden, innan Gud frälser en kvarleva. Se t.ex. Lukas 21 och Sakarja 14!)

Därför kan de (som sålt sin själ för pengar) inte höra hans hans röst.

1 Timotheosbrevet 6:10 Ty kärlek till pengar är en rot till allt ont. I sitt begär efter pengar har somliga kommit bort från tron och vållat sig själva mycket lidande.

De kriminella som kallar sig "Illuminati" eller "de upplysta", ska sätta sin gud Satan på tronen i Jerusalem.

De har hur mycket pengar som helst, eftersom de trycker själv sina pengar. (FED ägs av dem. Kan Stefan Ingves vara omedveten om sin medverkan?!)

De har sitt folk som smyger in överallt, för att se om de kan muta någon, som är villig att vara deras medhjälpare, som i utbyte mot pengar gör deras vilja.

De använder sig också av "ISIS", invandring och muslimer för att skrämma och förgöra och förstöra och förbereda världens människor för Antikrists (Satans) ankomst!

(METOO-kampanjen som människor i sin blindhet tror på och förstör andra människors liv genom, är naturligtvis ett annat av Satans påfund! Se även på 911!!)

De som försöker avslöja Illuminati (Satans synagoga) kan dödas, och de som är deras tjänare premieras av dem genom pengar och ära.

Det är de sistnämnda, som säljer sin själ.

Det är dessa som inte lyder Gud och evangeliet, som kommer att straffas, därför att de valde Satan istället för Frälsaren, Jesus Kristus.

De ska förpassas till den brinnande sjön - för evigt - om de inte hinner omvända sig, och Gud i sin nåd tar emot dem!

Matteus 6:24  Gud eller mammon

Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den ene och se ner på den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.

1 Timotheosbrevet 6:9

Men de som vilja bliva rika, de råka in i frestelser och snaror och hemfalla åt många dåraktiga och skadliga begärelser, som sänka människorna ned i fördärv och undergång.

~~~

MÅLET FÖR SATAN OCH HANS FÖLJARE ÄR ATT UTROTA KRISTEN TRO OCH ALLA KRISTNA.

MEN JESUS KRISTUS HAR SEGRAT - PÅ KORSET!