DN: "Ingves: Bolåneräntor kommer att fördubblas".

~~~~

Orsaken till att räntorna varit låga länge är att människorna ska känna sig tvingade (tvingas) på grund av stora skulder (människorna har förköpt sig) att ta MÄRKET.

Uppenbarelseboken kap 13 och 14 berättar om vad som  ska hända i en nära framtid!!

De som väljer att ta detta sataniska märke, som Satan förberett för människorna med hjälp av sitt folk, kommer ALDRIG att få ha sitt namn i Livets Bok.

Uppenbarelseboken 14:9-10 En annan ängel, den tredje, följde dem och sade med stark röst: "Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller sin hand, 10 han skall själv få dricka av Guds vredes vin, som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han kommer att plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet.

Uppenbarelseboken 20:4 Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus i tusen år.

Uppenbarelseboken 3:5 Den som segrar skall alltså bli klädd i vita kläder, och jag skall aldrig stryka ut hans namn ur livets bok utan kännas vid hans namn inför min Fader och hans änglar.

TA INTE MÄRKET ÄVEN OM RÄNTORNA HÖJS! SE TILL ATT DU HAR DITT NAMN I LIVETS BOK. DETTA LIV VARAR BLOTT ETT ÖGONBLICK. NÄSTA LIV VARAR I EN EVIGHET. ANTINGEN ÄR DU EFTER DÖDEN I HIMLEN ELLER I HELVETET - FÖR EVIGT!

"Sveriges utrikesminister Margot Wallström säger att den kanadensiske psykologiprofessorn Jordan B Peterson ska “krypa tillbaka under den sten han kom ifrån”." Läs mer

KRYP SJÄLV WALLSTRÖM UNDER DEN STEN DU KOMMIT FRÅN!

TYVÄRR. LANDET SVERIGE HAR DE POLITIKER VI FÖRTJÄNAR!

Här är en annan politiker som borde krypa under den sten han kom ifrån.

Hitler åt inte heller kött.

Romarbrevet 14:2 En har tro till att äta allt, men en annan som är svag äter bara grönsaker.

Om Sverige hade dugliga politiker skulle människorna inte ta emot Antikrist med öppna armar, vilket de nu kommer att göra.

Det blir värre - mycket värre!!