Vi som är sannt kristna (födda på nytt och därmed lyder Gud) har iklätt oss den nya människan.

Till oss, som den nya människan vi är, säger Jesus genom Paulus:

"Den nya människan har klätt av sig det som hör till den gamla: otukt, orenhet, lusta, ont begär och girighet som är avgudadyrkan."

Kolosserbrevet 3:4-11

4 När Kristus träder fram, han som är vårt liv, då skall också ni träda fram i härlighet tillsammans med honom. 5 Döda därför era begär som hör jorden till: otukt, orenhet, lidelse, lusta, och girigheten som är avgudadyrkan. 6 Allt sådant nedkallar Guds vrede över olydnadens barn. 7 Bland dem vandrade också ni en gång, då ni levde i dessa synder. 8 Men nu skall också ni lägga bort allt detta: vrede, häftighet, ondska. Låt inte smädelser och fräckheter komma över era läppar. 9 Ljug inte på varandra. Ni har ju klätt av er den gamla människan med hennes gärningar 10 och klätt er i den nya människan, som förnyas till rätt kunskap och blir en avbild av sin Skapare. 11 Här är det inte längre fråga om grek eller jude, omskuren eller oomskuren, barbar eller skyt, slav eller fri, utan Kristus är allt och i alla.

JESUS DOG FÖR HELA VÄRLDEN! HAN VILL VARA ALLAS HERRE! ÄR HAN DIN HERRE? ELLER TYCKER DU DET RÄCKER MED ATT GNUGGA BAKEN PÅ SÖNDAGARNA?

"Din dåre! I natt ska din själ tas i från dig!"

Lukas 12:20 Men Gud sade till honom: 'Du dåre, i denna natt skall din själ utkrävas av dig; vem skall då få vad du har samlat i förråd?Här ser du fiskguden Dagon. Han bar samma hatt som påvar och falska kristna har, som t.ex. ärkebiskopen för Sverige Antje Jackelén.


https://www.youtube.com/watch?v=x-WOZCPWkwc

(Idag samlar Starbucks sitt folk för att tala om racism (och läs här). Starbucks är en del av de som vill regera på jorden - VÄRLDSFÖRSTÖRARNA, därmed har de sin lott att hamna på samma plats som Satan - i Helvetet!)

OBS! ALLTING DE (Satan med sitt folk) GÖR ÄR ISCENSATT!

"Här är det inte längre fråga om grek eller jude, omskuren eller oomskuren, barbar eller skyt, slav eller fri, utan Kristus är allt och i alla."

AMEN!