"Om jag hävdar med den högsta rösten och tydligaste framställningen varje del av Guds sanningar utom precis den där lilla punkten som världen och djävulen vid den stunden attackerar, så bekänner jag inte Kristus, hur djärvt jag än må uttrycka min tro på Kristus. Där striden rasar, där prövas soldatens lojalitet, och att inte stå stabilt på alla stridsfält är bara flykt och vanära om han ryggar tillbaka i den stunden." (Martin Luther)

~~~~

Som de flesta vet så härjar nu som värst i Sverige homosexualiteten och andra avarter från det friska levnadssättet genom "pride" (som betyder "skam" i verkligheten).

Alla de som simmar med strömmen såsom politiker ställer tjänstvilligt upp på perversiteterna.

Därmed för politikerna sina väljare bakom ljuset.

För politiker och andra efterhärmande papegoj-människor som inte vänder om från SYNDEN, väntar inget annat än sjön, som brinner av eld och svavel - ELDSJÖN!

----

Här och HÄR kan du se Sveriges ansvariga papegoj-politiker som "ser till rätten och sanningen":

"Partiledarna är eniga om att det behövs en ny könstillhörighetslag. Det framkom under en debatt om hbtq-politik under fredagen, arrangerad av RFSL. - Samtliga partiledare deltog, utom Sverigedemokraterna."

SKÄMS!

----

(Att SD inte deltog är för att de är kontrollerad opposition till satansdyrkarna.)

Dom är ALLA puppetsar för Satan!

Läs mer HÄR!

----

”Drömmer om en värld där alla får vara som de är”

– Jag drömmer om en värld där alla får vara som de är, där ingen ska behöva ”komma ut”, sa Hanna Westerlund, en av 45.000 deltagare i paraden.

Inte bara jag bli äcklad av dessa perversiteter!

Det finns fler sunda människor - tack och lov!

DN med dess journalister är duktiga idioter för Satan och hans perversiteter.

Människor har ingen aning om, att om de inte omvänder sig kommer de att hamna i sjön som brinner av eld och svavel.

~~~~

Matteus 18:8-9 Om din hand eller din fot förleder dig till synd, så hugg av den och kasta den ifrån dig. Det är bättre för dig att gå in i livet stympad eller halt än att ha båda händerna och båda fötterna i behåll och kastas i den eviga elden. 9 Och om ditt öga förleder dig till synd, så riv ut det och kasta det ifrån dig. Det är bättre för dig att gå in i livet med ett öga än att ha båda ögonen i behåll och kastas i det brinnande Gehenna.

~~~~