"Här på ”Bohusläns vackraste anläggning” checkade Caroline Szyber och sambo in för att vara med på ett privat sommarbröllop.

KD-toppen redovisade de tre dagarna som en tjänsteresa – och lät skattebetalarna stå för notan på 6 500 kronor.

Nu uppger Szyber att syftet med hela resan var att hon skulle jobba på lördagsförmiddagen i närheten av bröllopshotellet.

Aftonbladet har tidigare avslöjat att riksdagsledamoten Caroline Szyber, 36, har låtit skattebetalarna stå för hennes familjs hotellkostnader vid tre tjänsteresor.

KD-toppen medgav fel i samtliga fall och betalade tillbaka.

I samband med granskningen lämnade Szyber en rad versioner – och försvarade sig även med falska uppgifter.

Privat bröllop

Nu kan Aftonbladet avslöja att en av tjänsteresorna gick till ett privat bröllop – och att Szyber lät skattebetalarna stå för allt från tåg, traktamente, bilersättning och taxi till boende för henne och sambon.

Totalt kostade KD-toppens helg 6 500 kronor.

– Resan till Fiskebäckskil var en resa som planerats länge då det var till ett bröllop, uppger en källa.

Szybers tjänsteresa ägde rum sommaren 2015."

Läs mer

~~~~

DET INGÅR I SOMLIGAS RELIGION ATT LJUGA OCH BEDRAGA!!Jerusalems ödelä
ggelse

Lukas 21:20-24

När ni ser Jerusalem omringas av härar, då skall ni veta att staden snart skall bli ödelagd. 21 Då måste de som bor i Judeen fly bort till bergen, och de som bor inne i staden måste lämna den, och de som är ute på landet får inte gå in i staden. 22 Ty detta är vedergällningens tid, då allt som är skrivet skall gå i uppfyllelse. 23 Ve dem som väntar barn eller ammar i de dagarna! Ty landet skall drabbas av en stor nöd, och vredesdomen skall komma över detta folk. 24 De skall falla för svärdsegg och föras bort som fångar till alla hednafolk. Jerusalem kommer att trampas ner av hedningarna, tills hedningarnas tider är fullbordade.

~~~~

TALMUDIC IMMORALITY, ASININITY AND PORNOGRAPHY:
THE REPROBATE MIND

Om fariseer och skriftlärde

(Denna bloggägare fick med "modersmjölken" lögnen om judarna. Långt senare efter frälsningen, så uppenbarade den levande Guden sanningen för mig. Tack och lov! Jag arbetar för Gud som är livet och inte för Satan som är döden!)