Aktuellt tycks tro att tittarna är korkade

Det har blivit något alldeles galet med de politiska debatterna i tv.Politikerna själva, som i måndags, statsministern och oppositionsledaren, görs till ett slags statister för en pratshow av politiska och inte sällan rätt självgoda politiska kommentatorer och åsiktsmånglare. Det skriver Siewert Öholm, tidigare programledare på SVT.

Jamen..så är det - det vet du väl Öholm...vi är som de vill ha oss - åtminstone tror de det. Det är därför det är som det är i debatter t.e.x.

SVT, Sveriges Radio, SvD, DN och all "mainstream media" (här är tidningen DAGEN ett utmärkt exempel!) är styrda av de som har en viss (globalist-)agenda.

Det inte meningen att vi ska ha något att säga till om eller ha egna åsikter som strider mot de accepterade. Meningen är att vi ska sinneskontrolleras ("mindcontrol") och inte ha några åsikter alls utan vara lättmanipulerade robotar.

De som tänker självständigt och sunt (inte simmar med strömmen) är farliga för de styrande och så har det alltsedan urminnes tider varit - naturligtvis.

Under Hitlertiden användes fluor för att lägerfångarna skulle vara passiva. Kanske är det därför de flesta människor i vårt samhälle också är passiva - ja, precis så som mainstream media med sina i sin tur osjälvständiga och kontrollerade journalister och reportrar vill ha oss...

Att det är så mycket annorlunda i USA kan jag inte hålla med om förstås...

Inte minst i just USA har den styrande eliten (vilken har sina  tentakler utsträckta över hela världen) kontrollen över människors sinnen oftast med mycket påtagliga maktmedel!

Se bara på hur de tillsammans med likasinnade utöver världen puschar för påhittade orsaker att genomföra sitt tredje världskrig - det sista (Jeremia 25:29?). Och mainstream media eldar på...

FLUORIDE: NAZI U.S. GOVT. KNEW FROM THE START

HITLER & FLUORIDE added High Dose to Water at Concentration Camps Keep People LIKE WALKING DEAD

Ben Bernankes svåraste stund

För fem år sedan räddade Federal Reserve USA:s ekonomi från haveri.

Total okunnighet om Federal Reserve hos oss människor och lögner från dem som vet!

SOME TRUTH ABOUT FEDERAL RESERVE & Eustace Mullins

Eustace Mullins - The Fed, World Wars & Vaccines

Eustace Mullins blev förmodligen mördad liksom Ted Gunderson och andra sanningssägare! (Se vidare nedanstående info på denna blogg om dessa personer och vad de stod för innan de avrättades)

Myron C. Fagan - The Illuminati and The Council on Foreign Relations- video

******

Och här är en video som visar CHEMTRAILS över Danmark, vilket även ofta täcker Sveriges blå himmel med sitt dödande gift.

Har du hört mainstream media ta upp denna "ödesfråga"?!

Naturligtvis inte eftersom som sagt media är styrda av globalisterna, de personer som finns inom de hemliga ockulta ljusskygga sällskapen.

Tror du att dessa ljusskygga element finns på viktiga positioner i Sverige?! GISSA!

Här kan du få mer fakta om vad globalisterna håller på med.

******

Här ger tidningen DAGEN ett prov på sin manipulation: Kristna värderingar bör spridas

Som ett exempel på en kristen person tar de Martin Luther King som definitivt INTE var en sannt kristen och som talesman-artikelförfattare tar de den okunnige pastorn Stefan Swärd!

Ännu har jag inte hört Swärd eller någon annan av de som kallar sig "pastor/präst" i Sverige varna för ekumenin, Katolska kyrkan och Världskyrkan (möjligen möjligen med undantag för någon).

Tvärtom har de fallit i Satans fälla och drar de flesta inom kristenheten med sig!

SKAM!

******

Buddhistisk bön på riksdagsgudstjänst


Här är ett till exempel på Satans byggande av sin Världskyrka.

Om du slår på P1-radion på söndagar kan du höra katoliker, judar, kristna och muslimer ha gemensam gudstjänst och jag är säker på att även de som ryms inom new age är välkomna.

Det kallas för ekumeni och detta satans påfund har som ett av sina propaganda-redskap Sveriges Kristna Råd och här. Om du klickar på de med blått markerade, så ser du alla de såkallade kyrkor som sagt ja till denna uppfinning!

Det är dessa falska kristna som nu bereder vägen för Antikrist! (Se om Antikrist i Uppenbarelseboken kap. 13 och 14 t.ex.)

The Elite Network

source

******