https://www.youtube.com/watch?v=9tRaxq1y-2I

"Alternativ för Sverige (AfS) är ett nytt parti för Sverige som blev resultatet av att SD kastade ut sitt ungdomsförbund SDU 2015. Skälet var att SDU ställde sig på Palestinas sida i konflikten med Israel i motsats till sioniststyrda SD."

~~~~

Kristdemokraterna (KD) är inskrivna i Satans program, nu och har alltid varit.

Kristdemokraterna används av Satan för att sätta Antikrist på tronen i Jerusalem.

Kristdemokraterna är köpta av Satan genom sitt medlemskap i VÄRLDSRELIGIONEN.

Kristdemokraterna (dess folk i samfund och kyrkor) har skrivit under och gått i förbund med Satan - FRIVILLIGT! (Se Sveriges kristna Råd, medlemskyrkor!)

Kristdemokraterna är en mun för de avfälliga eller de som aldrig varit sant kristna - de som är hycklare och falska och rovgiriga, de som låtsar de är kristna men ljuger.

Gustav Kasselstrand är en sann politiker (om han inte är köpt av sionisterna som Sverigedemokraterna är).

Nu är alla val riggade, vilket människor borde veta.

Men ändå, om Kasselstrand inte är köpt av Satans folk (sionisterna), kan han röra om i grytan, så Sveriges folk inte somnar.

Naturligtvis vill denna bloggägare att Sveriges folk - så många som möjligt - ska vakna upp ur sin slummer och räddas från undergången (som kommer över världen!) och ta emot honom, han som skapat nationen Sverige (och alla nationer och kulturer) - JESUS KRISTUS - konungarnas Konung och herrarnas Herre!!

Här talar Kasselstrand varmt om Donald Trump. Det är naturligtvis en stor miss! Finns det någon som Satan använder, så är det clownen och sionistenTrump!