HÄR ser du Kanal 10 som visar program med satansdyrkande Pat Robertson.

(Börje Claesson hos Hallmans. De är alla "avfälliga" eller lurade
och kommer att gå förlorade. Kanske Gud ångrar sig och ger
dem en ny chans...Kanske.)

"Pat Robertson’s father, Senator Absalom Willis Robertson, a Democrat, was a fabulously wealthy Illuminist insider. The elder Robertson was Chairman of the U. S. Senate’s powerful Committee on Banking and Currency and later served as a "consultant" to the World Bank." källa

~~~~

HÄR ser du vd:n för Kanal 10 Börje Claesson.

Så ser det ut i Svensk kristenhet!

~~~~

Denna skrift har alla samfund och kyrkor skrivit under på!

Det är ett förbund med Satans kyrka, som är VÄRLDSKYRKAN

Så ser det ut i Svensk kristenhet!

~~~~

Matteus 7 De två vägarna

13 Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. 14 Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.

15 Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar. 16 På deras frukt skall ni känna igen dem. Inte plockar man väl vindruvor från törnbuskar eller fikon från tistlar? 17 Så bär varje gott träd god frukt, men ett dåligt träd bär dålig frukt. 18 Ett gott träd kan inte bära dålig frukt, inte heller kan ett dåligt träd bära god frukt. 19 Ett träd som inte bär god frukt blir nerhugget och kastat i elden. 20 Alltså skall ni känna igen dem på deras frukt. 21 Inte skall var och en som säger 'Herre, Herre' till mig komma in i himmelriket, utan den som gör min himmelske Faders vilja. 22 Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar? 23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa (ni förbrytare)!

~~~~