De startar en ny kristen tv-kanal

I höst startar ännu en kristen tv-kanal i Sverige. Det är världens största, kristna tv-aktör TBN som nu drar igång en dygnet-runt-kanal med namnet TBN Nordic.


– Det här är drömmen som nu går i uppfyllelse, säger Tore Pansell, en av initiativtagarna till den nya tv-satsningen och grundare till pingströrelsens produktionsbolag TV-Inter.


-- Vi kommer att ha tillgång till hela utbudet från världens största, kristna tv-arbete – Trinity Broadcasting Network (TBN), som sänder över hela jordklotet.

~~~~

Den mest ogudaktiga tv-kanalen TBN, startar i Sverige.

Och Satan använder USA för att förstöra Sverige som vanligt!

Satans mål är att föra så många människor som möjligt till HELVETET!

HÄR kan du läsa om TBN på engelska

"TBN: the Ark of God??? In a shocking display of spiritual arrogance, TBN founder Paul Crouch is now claiming that he and his wife, Jan, and TBN are God's appointed Noah's Ark for the last Days"

Hur kan någon ha så dåligt omdöme som Tore Pansell?

Jo, om man är djävulens redskap så kan man!

~~~~

VAKNA UPP DU SOM SOVER SÅ SKA GUDS LJUS LYSA ÖVER DIG!

VÄLJER DU ATT SOVA SÅ KOMMER DU HAMNA I ELDSJÖN!

Uppenbarelseboken 20:13-15 Och havet gav igen de döda som fanns i det, och döden och helvetet av igen de döda som fanns i dem, och var och en dömdes efter sina gärningar. 14 Döden och helvetet kastades i eldsjön. Detta, det vill säga eldsjön, är den andra döden. 15 Om någon inte fanns skriven i livets bok kastades han i eldsjön.