“Och Jesus gick in i helgedomen. Och han drev ut alla dem som sålde och köpte i helgedomen, och han stötte omkull växlarnas bord och duvmånglarnas säten. Och han sade till dem: Det är skrivet: Mitt hus skall kallas ett bönehus. Men I gören det till en rövarkula” (Matt 21:12-13).

Den patologiska godheten slår dagligen nya rekord. Man skulle nästan kunna tro att det pågår en tävling bland “kristna” och bland icke troende där vinnarna i godhet har ett mycket åtråvärt pris att se fram emot förutom det pris de får direkt när de utför sina “goda“ gärningar.

I sin iver över att få vara goda ser de inte att de istället hindrar och bryter ner Guds verk. Nu när kylan har kommit för att stanna, talas det om att förvandla kyrkorna till hotell, matservering, aktivitetshus, bagageförvaring, dagis, värmestuga med mera (vissa kyrkor har redan gjort bönehusen till rövarkulor) för de Rumänska tiggarna som frivilligt har tagit sig till Sverige.

Trots att Rumänien har försökt och fortfarande försöker att integrera zigenarna i samhället genom att ge dem positiv särbehandling, företräde till utbildning och arbete samtidigt som EU (även Sverige) har bidragit med stora summor pengar, öronmärkta just för denna gruppen, väljer de att åka till Sverige för att tigga då tiggeri i Sverige tydligen är mer lönande än att arbeta eller studera i Rumänien.

Kanske hoppas tiggarna på att den patologiska godheten skall mynna ut i uppehållstillstånd och tillträde till det generösa svenska socialförsäkringssystemet som erbjuder socialbidrag, förtidspensioner, barnbidrag, flerbarnstillägg, handikappersättningar, ja alla tänkbara bidrag till alla som kommer hit (samt till alla släktingar som kommer efter) och som det är synd om.

Stanna bara tillräckligt länge och få naiva svenskars medlidande, genom att låtsas som om ni aldrig har fått några möjligheter till försörjning och utbildning, så blir ni snart integrerade till det svenska socialförsäkringssystemet.

När de säger nej till att integreras i sitt hemland trots positiv särbehandling så är det väl knappast någon som på allvar kan tro att de önskar bli integrerade i det svenska samhället på ett sätt som handlar om att arbeta, studera och betala skatt?

Hörde senast igår en kristen som tyckte att det var så synd om barnen som tiggarna släpar runt på under sina tiggarresor. Självklart är det jättesynd om barnen men frågan är vem som bär ansvaret för att vuxna (icke utvecklingsstörda) tiggare väljer att ta med sig sina barn när de reser iväg för att tigga samt vem som bär ansvaret för att de överhuvudtaget skaffar sig barn om de planerar att leva sina liv som tiggare. Är det ditt ansvar? Är det mitt ansvar?

Oj vad hårt, hjärtlöst och dömande det lät plötsligt. Och jag skall kalla mig kristen. Det var inte meningen att döma (om jag nu gjorde det) men jag kan inte låta bli att undra om det inte finns något som kan kallas eget ansvar när det gäller vuxna människor (oavsett folkgruppstillhörighet, ursprung, sexuell läggning, kön med mera) som inte är omyndigförklarade?

Läs mer New World Order Insanity—Abortion is an Act of Love, Ice and Snow Proves Global Warming, IRS Agents Preach in Churches, and Other Madnesses