Ja, de är ute efter att krossa nationalstaterna. Det är Illuminatis agenda och Illuminati står över alla världens frimurarorganisationer. De, eliten, använder massinvandringen för att slå sönder länderna/nationalstaterna (som ett vapen) vilket jag har skrivit i vart och vartannat inlägg på bloggen men som många tycks tro är en konspirationsteori.

Uppvaknandet för dessa varav många kallar sig kristna och som har låtit sig fångas av den falska humanismen, att det är humanistiskt och barmhärtigt att låta hundratusentals människor med olika religioner och kulturer invadera Sverige lär bli bryskt och tiden är knapp. Majoriteten av dem som kommer är unga friska män i arbetsför/krigsför ålder som många gånger kallas ensamkommande flyktingbarn och man kan fråga sig varför de kommer hit och inte minst varför de släpps in.

Behövs de inte i sina hemländer om det är krig där och för att försvara landet? Varför flyr de som fega råttor från fruar och barn och lämnar dem ensamma i dessa länder? Är det barmhärtigt och humant, kärleksfullt av dessa att endast tänka på sig själva? Om de kan lämna sina käraste åt sitt öde i brinnande krig (för det säger man ju att det är) utan att blinka vad är då dessa kapabla till när det gäller illojalitet gentemot Sverige och svenskarna? I tältlägren som man satt upp åt "flyktingarna" lyser kvinnor och barn med sin frånvaro. Nästan alla är män, unga män och vilka de är har myndigheterna ingen aning om.

Jag lade in en bloggpost på min blogg om det du skickade igår och länkade till Ivans blogg. Bilderna på dessa unga män i krigsutrustning som de förstås tar av sig när de söker asyl är skrämmande. Vem vet hur många dessa har mördat, lemlästat, våldtagit och förstört livet för? Skall de få bostäder och bidrag samt andra förmåner och privilegier (när de istället borde befinna sig bakom lås och bom) i Sverige och i andra europeiska länder?

Jag blir illamående av vetskapen att Sveriges landsförrädarpolitiker tillsammans med en förljugen massmedia (sionistmedia) inklusive stora delar av den svenska kristenheten uppmuntrar laglöshet och laglösa genom att tycka synd om alla som tar sig hit i syfte att utnyttja det generösa bidragssystemet. Om folk från Syrien, Afghanistan eller andra länder i mellanöstern, hade fått bostäder och försörjning i angränsande länder (med samma religion/kultur med mera) och om folk från Afrika hade fått allt de behövde och ännu mer i angränsande länder (med samma religion och kultur med mera) så tror jag, är jag nästan helt säker på att de hade valt något mer närliggande land istället för att ta sig ända upp till norden och speciellt till Sverige.

Vilket land ger 15000 i bonus till invandrare som lär sig språket på max två år?

I vilket land får invandrare körkort betalda?

I vilket land får invandrare nya datorer och Iphone av staten vid ankomst?

I vilket land får invandrare fri sjukvård och tandvård?

I vilket land tillmötes går man invandrare som kräver specialkost i olika sammanhang, särskilda badtider för kvinnor i badhusen?

I vilket land går invandrare före i bostadskön?

I vilket land får invandrare mer pengar av staten än de som har arbetat och bott i Sverige under ett långt liv? Äldreförsörjningsstödet som pensionerade invandrare får är högre än pensionerna som många äldre svenskar får som har arbetat och betalat skatt hela livet i Sverige.

Samma sak gäller etableringsersättningarna som är högre än socialbidragsnormen (som många sjuka och arbetslösa svenskar får) och i vissa fall A - kasseersättningen.

I vilket land får invandrare företräde till arbeten, inkvoteras för att de är invandrare och inte efter kompetens?

I vilket land kan man som invandrare anmäla kränkning (om man upplever sig vara kränkt) till en diskrimineringsombudsman och sedan få skadestånd på 100.000 kronor eller mer?

Listan kan göras mycket längre men detta är vad jag kommer på just nu. Är det konstigt att så många vill till just Sverige?

Våra makthavare lockar hit dem med hjälp av generösa bidrag, förmåner och privilegier och dessa människor som är ofrälsta tackar givetvis inte nej till att få ta för sig av det dukade smörgåsbordet trots att det sker på befolkningens bekostnad. När de blivit varma i kläderna börjar de ställa krav om de inte redan börjar ställa krav vid ankomst genom att tala om att de vill bo i någon storstad istället för i en mindre stad, att maten smakar dåligt på asylboendena, att det är för trångt, att de får för lite bidrag eller att personalen på boendena inte är tillräckligt tillmötesgående..

Ja, så är det väl kanske när man har flytt ifrån ett brinnande krig för det är ju det de säger sig ha gjort, varenda en.