I del 3 av targeted individual Magnus Olssons föredrag om tankekontroll avslöjas att Anna Lindhs fjärrstyrde mördare Mijailo Mijailovic bodde i Solna, alltså nära Sveriges högkvarter för Mind Control: Karolinska Institutet som där jobbar ihop med FOI från försvaret. Vilken ohelig allians! Det sägs att polisproffessorn Leif GW Persson också bor där samt många TI:s som Magnus själv.


Olsson redogör också för att massmördaren Anders Bering Breivik från Norge är offer för hjärnkontroll (stora delar av den norska polisen också). Intressant är även Magnus' iakttagelse, att små chips placeras i kanylerna för vaccinationer, för att på så sätt i smyg kunna chippa upp hela mänskligheten. Källa

Det är väl sånt som kallas för "vetenskaplig forskning". Det påminner om Hitlertiden...även då utförde sjuka hjärnor ingrepp på människor så de dog eller fick sina liv helt förstörda.


~~~~

Har Läkemedlesverket polisanmält övergreppsfallen som skett på Karolinska Sjukhuset och tydligen med FOI:s bistånd - och även på andra sjukhus i Sverige!?

~~~~

Här tar Radion upp om den kriminelle kirurgen.

En forskarskandal skakar Karolinska institutet och den som anklagas som fuskare är kirurgen och forskaren Paolo Macchiarini, som blivit världskänd för sina operationer med syntetiska luftstrupar.

Som vanligt måste programledarna avbryta dem som intervjuas (lyssnade kl 7.05 i morse den 24 Jan.) - här professor Bengt Gerdin - då de närmar sig allt för nära sanningen och säger det som inte får sägas.

Här är mer info!

~~~~

Tydligen så polisanmäldes Macchiarini av Läkemedelsverket - i mars förra året har jag just fått uppgift om.

Har Sverige fortfarande ett fungerande rättssystem så bör rättvisa ske.