Idag i San Francisco skiter människor på gatorna. Vänstern firar det samordnade massmordet på människobarn, både ofödda och redan födda. Överallt i Amerika lemlästar föräldrarna permanent sina barns könsorgan i ”transgenderismens” namn. Droganvändning och självmord har ökat skyhögt och dagens ungdomar mår nästan genomgående eländigt, även om de låtsas må bra och låtsas vinna på sociala medier.

Även när den mänskliga civilisationen påskyndas mot ökande galenskap och självförstörelse får vi höra att svaret på allt detta är mer galenskap: Ta några läkemedel, rösta för en större regering, kriminalisera självförsvar, låtsas att män kan vara kvinnor, fira barnamord och så vidare. Dessa idéer får mössen i lådan att säga: ”Hej, låt oss döda och äta varandra!”

Vi har nu gått in i 2020. Utifrån på de sätt saker och ting formas på kan det faktiskt förvandlas till decenniet med dåliga idéer, men bara för att visa hur galen och fruktansvärt korkade dagens mainstream-idéer är, tänk på följande exempel:

Läs hela artikeln

~~~~~

Läs även: Riksdagsman vågade kritisera "klimatprofet"

Läs även: ROCKEFELLER – EN KLIMATSMART HISTORIA

~~~~~

Det finns en förklaring på detta vansinne! Det finns en Satan men också en Gud.

Daniel 12:1-3 Det kommer en tid av nöd, som inte har haft sin like ända från den dag då människor blev till, ända till den tiden. Men på den tiden skall alla bland ditt folk bli frälsta som finns uppskrivna i boken. De många som sover i mullen skall vakna, några till evigt liv, andra till förakt och evig skam. De förståndiga skall då lysa som himlavalvets ljus, och de som har fört många till rättfärdighet, som stjärnor, alltid och för evigt.

VAD VÄLJER DU: HIMMEL ELLER HELVETE!?

~~~~

Jesaja 53:3-6

Men det var våra sjukdomar han bar,
våra smärtor tog han på sig,
    medan vi höll honom för att vara hemsökt,
slagen av Gud och pinad.
Han var genomborrad för våra överträdelsers skull,
slagen för våra missgärningars skull.
    Straffet var lagt på honom för att vi skulle få frid,
och genom hans sår är vi helade.
Vi gick alla vilse som får,
    var och en gick sin egen väg,
men all vår skuld lade Herren på honom.

~~~~

1 Johannes 5:19 Hela världen är i den ondes (Satans) våld.

Johannes 3:3 Ingen kommer till Gud/himlen som inte är född på nytt.

Det är således inte moral det handlar om utan att få ett nytt hjärta!

Hebreerbrevet 1:2-3 Dessa sista dagar har han talat till oss genom Sonen (Jesus), som han har satt till arvinge över allt. Genom honom (Jesus) har han också skapat universum. 3 Han (Jesus) är hans härlighets återsken och hans väsens avbild och bär allt med sitt mäktiga ord.