Henning Witte har tro på new-age-idéer och tankar. Som pånyttfödd kristen (fd. "new age sökare") - så håller jag inte med om allt han säger, men han har gjort och gör mycket för att avslöja Satan och hans medarbetare i Sverige och utomlands.

Bed att Henning Witte och Magnus Olsson får möta Jesus till frälsning!!

***

Foto på Martin Ingvar som Magnus Olsson nämner i sitt vittnesbörd då han blev implanterad med chip i hjärnan på Karolinska Sjukhuset:Knut Martin Henschen Ingvar, född
2 mars 1955 i Lund, är en svensk läkare och professor. Han är son till David H. Ingvar och dottersons son till Salomon Eberhard Henschen. Sedan den 1 januari 2014 är Ingvar vicerektor för Karolinska Institutet. Källa: Wikipedia

Hur stor del har Martin Ingvar i den oerhört kriminella handlingen att sätta chip i Magnus hjärna, så hans liv blivit förstört - och hur många fler offer för sjukhusens kriminalitet finns det i Sverige?!

Dessa övergrepp sker med den svenska regeringens goda minne!

Om man inte har förstånd till att inse att vi är underbart skapade av Gud, så kan man fås att tro på vilka vansinnigheter som helst!

Det hjälper inte om du kallar dig professor som Martin Ingvar - för Gud är du en DÅRE!

Psalm 53:2. Dårarna säger i sina hjärtan: "Det finns ingen Gud." Fördärv och styggelse är deras onda verk;

DÅRARNA behandlar människan som djur eller rättare sagt som ett ting, och de dåraktiga människorna tillåter sig ofta att behandlas som detta!

Dårarna tror de kan få evigt liv genom tekniken! Ett avskräckande och talande exempel på detta är Ray Kurzweil.

***

The SUSPECTS writing about themselves (språk svenska och engelska)

The real-life Matrix: MIT researchers reveal interface that can allow a computer to plug into the brain 
Detta kommer att användas av Satan och hans medarbetare!

Satan är denna världens gud. Joh. 10:10; 2 Kor. 4:4

Trösten är att 5 Mosebok 32:35 säger:

"Min är hämnden och vedergällningen, sparad till den tid då deras fot skall vackla. Ty nära är deras ofärds dag, och vad dem väntar kommer med hast."

"Nothing in all creation is hidden from God's sight. Everything is uncovered and laid bare before the eyes of him to whom we must give account." Hebrews 4:13