Mind control i Sverige
- Bakom hjärngaller


Jag själv är som många andra ett offer som kämpar för mitt liv och är engagerad i nätverket. Robert Naeslund är den drivande kraften bakom nätverket.

Genom att tillställa den här skrivelsen till statsminister Fredrik Reinfeldt, justitieminister Beatrice Ask, och socialminister Göran Häggland vill jag informera om mitt fall för att det skall kunna få ett slut.

Läs mer>>>

Källa 

****

FOI:s superdatorsystem – En ny forskarskandal med konsekvenser för befolkningen.

Av Robert Naeslund

****

Robert Naeslund på vimeo:

Här talar föreläsaren om att mindcontrol är orsak till allt våld i samhället. Men det är inte hela sanningen. De som känner sin Gud vet att det finns onda andar och en djävul som vill förgöra människan Joh. evang. 10:10

****

Lär känna Gud:

****

Johannes evangelium 10:10 Tjuven kommer endast för att stjäla och slakta och förgöra. Jag har kommit, för att de ska ha liv och ha över nog.