I namnet JESUS finns det frälsning.

I namnet JESUS flyr demonerna.

I namnet JESUS blir människan frälst (räddad).

Apostlagärningarna 4:12 Hos ingen annan finns frälsningen, och under himlen finns inget annat namn som människor fått genom vilket vi blir frälsta."


De som hatade Jesus - översteprästerna, de äldste, de skriftlärda och stora rådet förbjöd Jesus lärjungar att tala till någon människa i det namnet (Jesus). Apostlagärningarna 4:17-18

Och  jordens kungar trädde fram och furstarna gaddade sin samman (konspirerade) mot Herren och hans Smorde. Apostlagärningarna 4:26

Satans redskap hatar namnet Jesus.

Därför konspirerar de, så de kan utrota de kristna och därmed de på namnet Jesus troende och de i namnet Jesus räddade (frälsta)!

Ja, i namnet Jesus blir människor räddade (frälsta) från ondskans andemakt.

Den andemakten vilseför och förleder människorna, så de inte ska bli räddade till himlen utan hamna i helvetet, där Satan själv ska hamna.

Det var förutbestämt att Jesus Kristus skulle ge sitt liv för världen, så att människor skulle finna räddning och ett evigt liv i hans namn.  Apostlagärningarna 4:28

Här nedan musik-videos om NAMNET JESUS:

Pelle Karlsson - Namnet Jesus - musik/video

Namnet Jesus vill jag sjunga - musik/video

Spionverktyget Google förbjuder mig att publicera dessa videos!

~~~~

De som är falska kristna menar att man inte kan bli frälst i NAMNET JESUS.

De menar att Jesus är ett falskt namn.

De, i sin ondska och okunnighet, vill byta ut namnet Jesus med namnet Yahushua!

SUCK!

Här är mitt vittnesbörd/testimony (på Svenska and in English) om hur jag blev frälst (räddad) i NAMNET JESUS.

Johannes evangelium 3:16-18 Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd. Men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn.


~~~~

ROPA PÅ JESUS! SÄG ATT DU GER DITT HJÄRTA OCH DITT LIV TILL HONOM! VÄND DIG BORT FRÅN ONDSKAN OCH BE ATT JESUS FÖRLÅTER DIG DINA SYNDER! LÄS BIBELN SÅ JESUS KAN BYTA UT DINA GAMLA TANKAR MOT HANS NYA TANKAR, SOM KAN GE DIG EVIGT LIV!