Lite då och då kan man läsa på olika bloggar och hemsidor om vad nyanlända invandrare kan få i ersättning från försäkringskassan (hela världens socialbyrå) varje månad.

De summor som de enligt bloggarna kan komma upp i har minst sagt varit hissnande och då är det svårt att tro på vad som skrivs..

Därför bestämde jag mig för att ringa upp försäkringskassan (hela världens socialbyrå) och ta reda på vad som gäller här och nu idag.

Kvinnan jag talade med (förmodligen från något öststatsland kunde jag höra på hennes brytning), var mycket trevlig och tillmötesgående och inte alls som anställda på myndigheter brukar vara om man ber om att få reda på fakta.

De brukar antingen hänvisa till sina hemsidor och om det man vill få veta är något som inte står på deras hemsidor, frågar de vem man är och varför man vill veta det eller det även då det gäller statliga myndigheter som finns till för att tjäna folket. De svenska medborgarna.

Behöver man kanske informationen för en uppsats (ett skolarbete) eller är man kanske möjligtvis journalist (en snokare)? I såna fall på vilken tidning?

Det finns ingen hejd på vilka närgångna frågor en del myndigheter kan tänkas ställa och inte så sällan hänvisar de till någon chef eller påstår att de inte är insatta i frågan (har tillräckligt med kunskaper) trots att man genom telefon blivit skickad till just den (personen man talar med) som skall ha kunskap. Jättemycket kunskap i frågan.

Vad jag fick veta var faktiskt ungefär det jag har läst på andras bloggar (i alternativa nyheter) med ett tillägg som gjorde mig riktigt chockerad (återkommer till det nedan).

Jag bad om två exempel. Det första exemplet handlar om en ensam nyanländ person och det andra exemplet om en ensamstående trebarnsmamma (med ett barn under 11 och två över 11) .

Ska tilläggas att alla bidrag som ni får kännedom om nu (om ni inte kände till dem innan) och som våra landsförrädare till politiker (ivrigt påhejade av kyrkor och andra godhetsinrättningar) gladeligen skänker bort till kreti och pleti från hela världen, är skattebefriade.

Det jag fick veta var att en ensam nyanländ person som ställer upp på att delta i aktiviteter som arbetsförmedlingen anordnar vilket kan vara allt ifrån att läsa svenska för invandrare (SFI) till Sverigeintroduktion (utbildning i hur man tvättar i en tvättstuga, hur man bär sig åt för att slänga sopor och mycket annat som kan vara nyttigt att veta), alternativt vuxendagisaktiviteter a.la Fas 3 (allmänt kallad FASAN) får 308 kronor om dagen (20 - 22 dagar i månaden) i etableringsersättning.

Den nyanlända som är ensamstående kan få två skattefria bidrag:

~~~~

Sjukpenning för ett svenskt skattehjon

Efter ytterligare ett telefonsamtal med en misstänksam och inte lika tillmötesgående handläggare (som talade perfekt svenska) på försäkringskassan fick jag veta att en person som har arbetat och haft en årsinkomst på cirka 200.000 kronor om året i Sverige (det finns dom som av någon anledning har haft så lite som 200.000 kronor om året i årsinkomst), efter skatt får en dagersättning på 300 kronor om den råkar bli sjuk och behöver sjukpenning.

Den som har haft en något högre årsinkomst runt 300.000 per år (fick jag veta) får en dagersättning efter skatt på cirka 446 kronor om dagen.

Att jämföra med en nyanländ invandrare (vem som helst som slängt passet vid ankomst vilket majoriteten gör för att få nya identiteter) som får 308 kronor i dagersättning för att delta i SFI (som gynnar dem själva eller som borde gynna dem själva) eller i allehanda aktiviteter i arbetsförmedlingens regi och som kan handla om att lära sig hur man beter sig i Sverige vilket vi skrev om i föregående inlägg.

~~~~

Kanske kan människor börja förstå att den svenska regeringen inte är till för svenska folket utan för ELITEN de som utsuger och plundrar alla världens länder i syfte att införa sin luciferiska-sataniska plan!

Dessa människor hatar mänskligheten och speciellt kristna eftersom kristna (verkliga kristna) står för sanningen, rättfärdigheten och den sanna kärleken.

Men de ska inte kunna komma undan Guds straff eftersom Gud vet exakt vad de håller på med - har gjort och gör!

~~~~

Protocol pf Zion:
"The administrators whom we shall choose from among the public, with strict regard to their capacities for servile obedience, will not be persons trained in the arts of government, and will therefore easily become pawns in our game in the hands of men of learning and genius who will be their advisers, specialists bred and reared from early childhood to rule the affairs of the whole world".

~~~~

Psalm 37:8-13 Släpp vreden och lämna ilskan.
 Gräm dig inte,
 det för bara ont med sig.
De onda ska utrotas,
 men de som hoppas på Herrenska ärva landet.
 Ännu en liten tid,
 så finns där ingen gudlös.
 När du ser på hans plats
 är han borta.
 Men de ödmjuka ska ärva landet
 och njuta stor frid.
Den gudlöse smider planer
 mot den rättfärdige,
 han gnisslar tänder mot honom. Men Herren ler åt honom,
 för han ser att hans stund kommer.