Mörkret sänker sig mer och mer


https://www.youtube.com/watch?v=RCeOmRLSsJE&app=desktop

Publicerades den 31 dec. 2019

"Mikael Willgert delar några tankar från det gångna året och säger något om vad som kommer prioriteras inom Swebbtv framöver. Han berättar att allt fler börjar ifrågasätta mediernas agenda. Det är en väldigt mörk agenda som leder till att gamla människor sägs upp från sina boenden och att istället migranter flyttar in där. Detta är något som sker på många platser i Sverige och ofta sker det under falska förevändningar. Den mörka agendan leder också till att människor förlorar sina jobb på grund av sina åsikter, för att ta ytterligare ett exempel."

~~~~

Gud verkar i människors hjärtan till frälsning. Mörkret sänker sig mer och mer. Då ska människor ropa efter Gud den Allsmäktige, efter svar. Gud i sin kärlek och stora NÅD, ska då höra deras rop och visa dem vägen hem, hem till honom där det allt underbara finns och det i en evighet. De som vägrar att lyssna utan vänder ryggen till hans röst fortsätter att följa Satan och de ondas agenda ända till slutet, då straffet från Gud ofördröjligen ska komma över dem.

Johannes 3:16-18 "Ty så älskade Gud världen att han gav sin* enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. 17 För Gud sände inte sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte har trott på Guds enfödde Sons namn." 

NAMNET ÄR JESUS. INGEN KOMMER TILL GUD SOM INTE GIVIT SITT LIV TILL JESUS. INGEN!

ENDAST JESUS ÄR DEN KÄLLAN SOM TILLFREDSTÄLLER DIG. ENDAST TRON PÅ HANS NAMN GER DIG EVIGT LIV.

MEN VÄGEN ÄR SMAL - VILL DU GÅ DEN? DET KOSTAR DIG ALLT!