Det är inte så ovanligt att myndigheter och dylikt upplyser om att det samtal man ringer kan komma att spelas in i utbildningssyfte och för att de skall kunna förbättra kvalitén på sina tjänster.

Varför detta har blivit så vanligt idag kan man ju fråga sig samt vad de som behöver nå myndigheten har för alternativ om de inte önskar att deras samtal skall spelas in. Oavsett i vilket syfte.

Det alternativ de har är att lägga på luren och låta bli att kontakta dem.

Detta är vad man kallar ett val.

Microsoft har gått ett steg längre och det ger en fingervisning om hur de värnar integriteten såväl på nätet som vid telefon kontakt (gäller troligtvis alla kontaktsätt).

När man ringer till dem så säger de inte bara att samtalet kan komma att spelas in för att förbättra kvalitén på deras tjänster och i utbildningssyfte utan också att samtalen kan komma att övervakas.

Inte nog med det. Personlig information kan komma att sparas och även användas i alla länder där Microsoft erbjuder sina tjänster.

Riktigt kusligt med andra ord.

De flesta av oss tänker nog som så att vi har väl inget att dölja så de kan gärna spela in och övervaka hur mycket de vill.

Varför de gör så och vad de kommer att använda informationen till i framtiden är det färre som bryr sig om så länge de får Bolibompa i sina tv apparater och en fylla till helgen. Det kan ju absolut inte vara på grund av att de vill ha kontroll och för att kunna ringa in sina motståndare.

Första steget (vi är nog snart där) blir antagligen att det behövs en licens, ett godkännande från Microsoft och deras gelikars håll, av var och en som vill ha en möjlighet att koppla upp sig på nätet. Icke önskvärda regimkritiker och andra obehagliga element som går under benämningen, terrorister, kan efter det bara glömma allt vad åsiktsfrihet heter.

Jag varnar er. Vi är snart där!

I denna skara finns även de sant troende som vill följa Jesus och inte de avfälliga kyrkorna med dess falska prästerskap vilka har sålt sin själ till representanterna för det antikristliga systemet, däribland till Påven som många kristna, inte minst katoliker, ser likt en ställföreträdande Gud trots att bibeln säger att ingen människa av kött och blod kan vara en ställföreträdande Gud på denna jord.

Det är Guds Helige Ande som är ställföreträdande Gud fram tills att Jesus kommer tillbaka. De falska kristna kommer att delta i förföljelsen av de sant troende (säger bibeln) då de har gett utrymme åt lögnen, åt det antikristliga systemet och dess upphovsmän som driver på detta genom att uppmuntra det mesta som bibeln är emot.

Läs mer

~~~~

Läs även:

En konspiration utan dess like

På denna blogg har ni kunnat läsa om vilka det är som äger och styr världen och vi väljer att kalla dem för ”Satans synagoga” då ledarskiktet består av falska judar vars enda mål är att lägga den samlade mänskligheten under sig genom list och bedrägeri.