https://www.youtube.com/watch?v=l3o9cZ07DeA

"Elisabeth Ohlson Wallin, fotografen bakom den omtalade utställningen Ecce Homo, berättar om utställningens tillkomst och efterspel. Och varför du ska se den idag. Foto, redigering, intervju: Mats Neander."

~~~~

"Elisabeth Ohlson Wallins Ecce Homo är den fotoutställning som har orsakat mest debatt i Svensk historia och har rankats av tidningen Times som en av världens 20 farligaste utställningar. Då den premiärvisades i ett gammalt skyddsrum 1998, under Europride, brakade debatten igång och konstnären bakom bilderna, Elisabeth Ohlson Wallin, mordhotades. Alla museer som ställde ut utställningen fick genomsökas av bombhundar innan besökarna fick gå in.

Ecce Homo består av 12 stora bilder som visar Jesu liv precis som konstnärens söndagsskoleplanscher gjorde, fast denna gång står Jesus bland homosexuella och transpersoner." Se och läs mer här!

HÄR KAN DU SE ALLA SOM STÖDER PERVERSITETERNA:

SKÄMS PÅ ER NI ALLA SPONSORER!

~~~~

HÄR KAN DU SE BILDER FRÅN DENNA PERVERSA OCH ÄCKLIGA UTSTÄLLNING SOM HÅNAR JESUS KRISTUS.

Gud den Allsmäktige har mycket att säga om SYNDEN.

Bl.a. så omstörtade han städerna Sodom och Gomorra och satte dem som ett varnande exempel, för de som framhärdar i den homosexuella (perversa) synden. (1 Mosebok 18)

Gud har tålamod - men en dag är den slut.

Då får människorna bära sin synd (all synd) själv!

~~~~

Här är en annan perversitet:

Åke  Roxberg som i tjugo år lurade människorna!

"Åke Roxberg var präst med lång erfarenhet av att arbeta i kyrkan. I 20 år hade han varit kyrkoherde. Ingen anade hans hemlighet när hon "kom ut" och berättade att hon ville leva sitt liv som Ann-Christine Ruuth."

~~~~

OM MÄNNISKOR VILLE LYFTA SINA ÖGON FRÅN DET JORDISKA FÖR EN KORT MINUT, SÅ HADE DE SETT ATT DET FANNS EN ANNAN VERKLIGHET - EN SANN VERKLIGHET.

NÄMLIGEN ATT DET FINNS DEMONER OCH ONDA ANDAR SOM BESÄTTER MÄNNISKOR!

DESSA ONDA ANDEMAKTER SÄGER, ATT DU INTE ÄR DET KÖNET DU ÄR FÖDD TILL UTAN ETT ANNAT.

DOCK KAN DESS MAKTER INTE ÄNDRA DNA:T.

ANTINGEN ÄR DU XX ELLER XY!

OCH BAKOM VARJE DEMON FINNS DERAS HÄRSKARE SATAN!

Satan är denna världens gud (1 Joh. 5:19). Han har endast ett syfte. Det är att dra människorna ned till HELVETET, där han själv ska befinna sig i evigheternas evighet!

Om du vill rädda dig från den eviga elden titta på kategorier: HELL på denna blogg!

(Här är emailadressen till Kalmar museum om du vill uttrycka din avsky: info@kalmarlansmuseum.se)