“It worries me, not because of them being gay, it worries me as to how everyone else will react and perceive it and then the pressure is then on them.”

Läs mer

(ATT MAN KAN BLI SÅ BLIND FÖR SANNINGEN SOM PRINS WILLIAM, ÄR OBEGRIPLIGT, SÄRSKILT SOM HANS MAMMA BLEV MÖRDAD AV DEM, DE SOM STYR VÄRLDEN OCH SOM VILL ATT ALLA MÄNNISKOR SKA VARA HOMOSEXUELLA!)

~~~~

Alla har fallit i Illuminatis (Satans) perversioner, inte bara prins William.

Om du befinner dig i Helsingborg ser du att på innerstadens "paradgata" är det fullt med höga flaggstänger med de homosexuellas färger.

Dessa som styr världen ger sig inte förrän allt och alla är styrda av Satan.

Tack och lov att det finns något som är rätt och något som är fel.

Den människa som fått sina tankar och sitt sinne justerat genom Jesus död på korset lever i evighet.

Den som inte vill böja sig för evangeliet och få förlåtelse för sin synd går förlorad för evigt.

1 Mosebok 3 Syndafallet

Men ormen var listigare än alla markens djur som Herren Gud hade gjort. Han sade till kvinnan: "Har Gud verkligen sagt: Ni får inte äta av alla[a] träd i lustgården?" Kvinnan svarade ormen: "Vi får äta av frukten från träden i lustgården, men om frukten på det träd som står mitt i lustgården har Gud sagt: Ät inte av den och rör inte vid den, ty då kommer ni att dö." Då sade ormen till kvinnan: "Ni skall visst inte dö! Men Gud vet att den dag ni äter av den skall era ögon öppnas, så att ni blir som Gud med kunskap om gott och ont." Och kvinnan såg att trädet var gott att äta av och en fröjd för ögat. Trädet var lockande eftersom man fick förstånd av det, och hon tog av frukten och åt. Hon gav också till sin man som var med henne, och han åt. Då öppnades ögonen på dem båda, och de märkte att de var nakna. Och de fäste ihop fikonlöv och gjorde höftskynken åt sig.

Vid kvällsbrisen hörde de Herren Gud vandra i lustgården. Och mannen och hans hustru gömde sig för Herren Guds ansikte bland träden i lustgården. Men Herren Gud kallade på mannen och sade till honom: "Var är du?" 10 Han svarade: "Jag hörde ljudet av dig i lustgården och blev förskräckt eftersom jag är naken. Därför gömde jag mig." 11 Då sade han: "Vem har berättat för dig att du är naken? Har du ätit av det träd som jag förbjöd dig att äta av?" 12 Mannen svarade: "Kvinnan som du har satt vid min sida, hon gav mig av trädet, och jag åt." 13 Då sade Herren Gud till kvinnan: "Vad är det du har gjort?" Kvinnan svarade: "Ormen förledde mig och jag åt."

Läs  mer

~~~~

Den värld vi lever i är oerhört politiskt korrekt.

Nåde den som vågar ha en avvikande mening.

Nåde den som har en mening, som inte passar den (Satan) som styr världens alla folk.

Bara den som fått sin synd förlåten vågar var sann och stå upp för det som är rätt.

Bara den som fått sin synd förlåten vet att ingen kan ta deras själ ifrån dem.

Bara den som fått sin synd förlåten vet att himlen är deras verkliga hem.

Bara den som fått sin synd förlåten lever i sanningen och i verkligheten.

Bara den som fått sin synd förlåten hatar lögnen och orättfärdigheten.

Bara den som fått sin synd förlåten kan tänka sunt.

Bara den som fått sin synd förlåten låter bli att följa det politiskt korrekta.

Bara den som fått sin synd förlåten är fri att vara det som Gud skapat dem till: MAN eller KVINNA - med ett sunt sinne.

PÅ VILKEN SIDA ÄR DU?