"Prinsessan Estelle, 7, vistades inte på publikplats under Metallica-konserten på Ullevi.

Därför anmärker inte Göteborgs kommun på att personer under 13 vistades i potentiellt för hög ljudvolym.

Däremot får arenaägaren Got Event backning på att publiken rökte trots det nya rökförbudet."

Läs mer

~~~~

Det finns en sak som inte ens kungligheter slipper.

Det är att möta den levande Guden.

Hebreerbrevet 10:31 Det är fruktansvärt att falla i den levande Gudens händer.

Ingen slipper undan. Ingen!

Omvänd dej, eller fall i den levande Gudens händer och ta ditt straff för din upproriskhet.

Gud har inte anseende till personen.

Apostlagärningana 10:34-35 Då började Petrus tala: "Nu förstår jag verkligen att Gud inte gör skillnad på människor, utan tar emot den som fruktar honom och gör det som är rätt, vilket folk han än tillhör.

Uppenbarelseboken 1:17-18 När jag såg honom, föll jag ner som död för hans fötter, och han lade sin högra hand på mig och sade: "Var inte förskräckt. Jag är den förste och den siste och den levande. Jag var död, och se, jag lever i evigheternas evigheter och har nycklarna till döden och helvetet.Graven är tom!!! Jesus är uppstånden!!!

VÄLJ HIMMELEN - VÄLJ INTE HELVETET!