Enroos skriver:

"I varje starkare och äkta skeende från Den Helige Anden finns det konkreta mirakler, övernaturliga manifestationer som resulterar i att människor blir satta fria till att leva betydligt närmare Jesus Kristus än tidigare. Detta sker just nu i Församlingen Kraftkällan där Gud har börjat yttra sig på ett nytt sätt igenom att SKRIVA I NYA TUNGOMÅL. Ursprungligen kommer nya tungomål från apostlagärningarna och är förknippat med andedopet (Apg 19:6, 10:44-48) , och som en gåva bland dom 12 nådegåvor i 1 kor 12:10. I dessa bibelställen talas det om att tala i nya tungomål.

Med en stark frukt av Guds närvaro som märker människors hjärtan med Jesu Kristi framtid för deras liv så har detta skeende i skrivande stund varit under 7 dagar. Denna övernaturliga manifestationen av Anden eller det nya sättet som Gud yttrar sig i Kraftkällan är igenom att skriva i tungor. Herren Jesus öppnade mina ögon under en kväll och visade mig skrifter i tungor. Omedelbart skrev jag till personen bredvid mig. Jag sa att Herren har ett profetiskt budskap till dig. Sedan skrev jag, efter detta var det som enorma vågor av Guds härlighet började skölja in i personen. Det fortsatte, fortsatte och fortsatte… I skrivande stund alltså 7 dagar sedan har denna person varit i en andeutgjutelse av stora mått. "

Läs mer:

******

Det är bra att det blir tydligt vilka som INTE är Herrens tjänare.

Här har vi ett exempel med Mikael Enroos som hittar på nya sanningar!

Och här försvarar Mikael Enroos (fd Tarkiainen) Benny Hinn:

Det finns mycket annat konstigt i församlingen Kraftkällans undervisning. Vad är "SHABBAT TV och varför en föreläsning om YOM KIPPUR etc...?

Varning för församlingen Kraftkällan i Järfälla!

2 Tess 2

9. honom som efter Satans tillskyndelse kommer med lögnens alla kraftgärningar och tecken och under

10. och med orättfärdighetens alla bedrägliga konster, för att bedraga dem som går förlorade, till straff därför att de inte gav kärleken till sanningen rum, så att de kunde bli frälsta.

11. Därför sänder också Gud över dem villfarelsens makt,
så att de sätter tro till lögnen,

12. för att de ska bli dömda, alla dessa som inte har satt tro
till sanningen, utan funnit behag i orättfärdigheten.

2 Joh 1

9 Den som inte förblir i Kristi lära utan går utöver den, han har inte Gud. Den som förblir i hans lära har både Fadern och Sonen.

10 Om därför någon kommer till er och inte för med sig denna lära, så skall ni inte ta emot honom i ert hem eller hälsa honom välkommen.

11 Den som välkomnar en sådan gör sig medskyldig till hans onda gärningar.

Isaiah 8

20 To the law and to the testimony: if they speak not according to this word, [it is] because [there is] no light in them.


SALVATION