Freedom of conscience has been declared everywhere, so that now only years divide us from them moment of the complete wrecking of that Christian religion... But, in the meantime, while we are re-educating youth in new traditional religions and afterwards in ours, we shall not overtly lay a finger on existing churches, but we shall fight against them by criticism calculated to produce schism... (Protocol 17)

MAINSTREAMING PAGANISM IN THE CHURCH

~~~~

THE PROTOCOLS
OF THE
LEARNED ELDERS
OF ZION

read here

~~~~


https://www.youtube.com/watch?v=TTiekgAosQY

Uppenbarelseboken 3:9-13 "Se, jag överlämnar åt dig några från Satans synagoga, några som kallar sig judar men inte är det utan ljuger. Jag ska få dem att komma och falla ner inför dina fötter, och de ska förstå att jag älskar dig. 10 Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet ska jag bevara och rädda dig ur prövningens stund som ska komma över hela världen för att pröva jordens invånare. 11 Jag kommer snart. Håll fast vid det du har så att ingen tar din krona.
 12 Den som segrar ska jag göra till en pelare i min Guds tempel, och han ska aldrig mer lämna det. På honom ska jag skriva min Guds namn och namnet på min Guds stad, det nya Jerusalem som kommer ner från himlen, från min Gud, och mitt eget nya namn. 13 Du som har öron, hör vad Anden säger till församlingarna!"