Adam Weishapt

May 1 ~ BELTANE

(Fire Festival, Coven Initiations
Fire and Orgy Rituals)  HUMAN SACRIFICE
Oral, anal, and vaginal

A Luciferian Conspiracy

-Christ exposed the synagogue of Satan (Rev. 2:9; 3:9); he denounced those who belonged to it as sons of the devil (Lucifer), whom he castigated as the father of lies (John 8:44) and the prince of deceit (2 Cor. 11:14)…

FIRAR DU FÖRSTA 1 MAJ - då firar du Satans synagoga/Satan-Lucifer !

~~~~

Resultatet av kulturmarxistisk hjärntvätt - Laglöshetens hemlighet

De flesta som är intresserade av politik och samhällsutveckling har säkert hört talas om Frankfurtskolan som startades av den tysk- judiske mångmiljonären Felix Weil 1923 och som sedan dess har påverkat västvärldens alla institutioner (samhällen) i en mycket perverterad och ogudaktig tankeriktning.

Syftet med ”det oberoende forskningsinstitutet” vars upphovsmän hade judisk etnisk bakgrund, var att driva det vetenskapliga studiet av marxismen framåt och skolan blev som ett ”mecka” för vänstermänniskor i Weimarrepublikens Tyskland.

Institutets inspirationskällor var dock inte som man skulle kunna tro med tanke på att de första medarbetarna var ”judar”, de gammal testamentliga patriarkerna utan de sekulariserade Gudshatarna Karl Marx och Sigmund Freud (båda judar).

Det finns judar som inte är judar enligt bibelns definition av vad en jude är. De tror inte på Abrahams Gud som också är de kristnas Gud och hyser ett starkt motstånd till Jesus Kristus och den kristna läran men kallar sig judar och utger sig för att vara judar i olika sammanhang när det tjänar deras egna intressen.

De är med Herrens egna ord en Satans synagoga (Upp. 2:9 och 3:9), fiender till den ursprungliga västerländska och kristna kulturen, till resten av mänskligheten och har varit drivande bakom flera inflytelserika intellektuella rörelser som utsatt den icke judiska kulturen för radikal kritik samtidigt som de varit måna om att den judiska identifieringen fortlever.

Läs mer

~~~~

OTROLIGT MED SANT: Sverige har ett kommunistparti!!

Sveriges land och folk har sjunkit (sedan länge)djupt in i den ondskefulla mördarfällan.

Man skäms inte ens för att kalla sig kommunist utan tycker det är en fin och hedervärd benämning.

Att 100-tusentals millioner (=oräkneliga mordoffer!) människor dött under kommunismens symbol är inget man bryr sig om.

Hur djupt kan inte ett lands folk sjunka i satans villfarelse och bedrägeri?!

Måtte den levande Guden rädda Sveriges folk från total förintelse!

~~~~

Uppenbarelseboken 3:9-11 Se, jag överlämnar åt dig några från Satans synagoga, några som säger att de är judar men inte är det utan ljuger. Jag skall få dem att komma och falla ner inför dina fötter, och de skall förstå att jag har dig kär. 10 Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov. 11 Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar din krona.