Den svenska Riksbanken överväger att införa en digital valuta. Ett beslut som banken vill ta inom två år, skriver Financial Times.

– Det här är lika revolutionerande som papperssedeln för 300 år sedan. Vad betyder det för penningpolitik och finansiell stabilitet? Hur skulle vi utforma det: ett laddningsbart kort, en app, eller på något annat sätt? säger vice riksbankschef Cecilia Skingsley (min betoning) till Financial Times och berättar att hon ska göra ett uttalande om saken i morgon, onsdag.

Målet är naturligtvis att ge alla människor ett CHIP eller tydligare: "VILDDJURETS MÄRKE"  - i högra handen eller på pannan,

Satans synagoga (VÄRLDSHÄRSKARNA) vet vad de gör.

I Uppenbarelseboken  kap.13 vers 16-18 (i Bibeln) kan du läsa om CHIPPET/VILDDJURETS MÄRKE, som är deras mål (=Satans mål han som är deras herre och gud)!

Se videon så hör du från deras mun vad de planerar:

(Förmodligen blev Aron Russo mördad p.gr. av detta avslöjande. Det riskerar alla som inte är lydiga puppets)

Läs här mer om du älskar sanningen:

The Hidden Tyranny

Part One

In a highly confidential interview with a Jewish administrative assistant to one of this nation's ranking senators, he said, "It is a marvel that the American people do not rise up and drive every Jew out of this country."

Eller här - en audio:

"The blood of the masses will flow as we wait for our day of world victory,"

"It is a marvel that the American people do not rise up and drive every Jew out of this country." - Harold Rosentahl

~~~~

(OBS - alla som avslöjar dem kallas för antisemiter, (även av de blinda som kallar sig kristna) då de avskyr att avslöjas. Deras livslust är LÖGNEN.)

RIKSBANKEN ÄR EN BANK ÄGD AV ROTHSCHILD.

ROTHSCHILD ÄGER HELA VÄRLDENS STORBANKER!

Stefan Ingves tillhör den globala eliten, så han är på rätt plats!

Det vet naturligtvis den svenska regeringen som även den med hjälp av massmedia samarbetar med den kriminella eliten!

Orsaken till den obefintliga eller låga räntan är för att alla människor ska frestas att ta märket (CHIPPET/VILDDJURETS MÄRKE) eftersom de annars måste svälta (Uppenbarelseboken 13:17) - om de inte tror på en Gud, som lovat hjälpa sitt folk!

Matteus evangelium 24:21-22  "...för då ska det bli en så stor nöd att något liknande aldrig förekommit från världens begynnelse och ända fram till nu, och inte heller ska komma. 22 Hade inte den tiden förkortats skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas skull kommer den tiden att förkortas."
 

TA INTE CHIPPET (VILDDJURETS MÄRKE) OM DU VILL HA ETT EVIGT LIV OCH ÄLSKAR SANNINGEN!

JESUS KRISTUS DOG FÖR DINA SYNDER! (JOHANNES 3:16-17)

SÖK HONOM SÅ DU KAN BLI RÄDDAD!

SATAN KAN DÖDA DIN KROPP MEN INTE TA DIN SJÄL OM DU TILLHÖR HERREN JESUS KRISTUS!