"VÄLKOMMEN TILL DÅRHUSET SVERIGE."

'radio-006.gif

Het diskussion om Ring P1:s arbetsmetoder

Ring P1:s databas: "Ska säkerställa mångfald"

Sysslar Sveriges Radios debattprogram Ring P1 med åsiktsregistrering? Dagens Nyheter skriver i dag om hur lyssnare som ringer in till programmet får sina åsikter och andra uppgifter som politisk tillhörighet, religion och eventuella sjukdomar sparade i en databas.

- Ring P1:s ansvariga projektledare Erica Hedin säger till DN att uppgifterna används för redaktionell användning.

*******

Är det någon som fortfarande tror på Sveriges Radios "rättfärdighet"? Om så är det hög tid att öppna ögonen.

Media är helt i händerna på sina ägare som i sin tur är villigt styrda av globalisterna/eliten med sin sataniska agenda. Målet är en ny världsordning NVO/NWO där Satan/Lucifer har makten.

Självklart registeras alla dina åsikter på nätet och självklart de som uttrycks i radion. Vi lever i övervakningssamhället. Det är dags att sluta tro på att staten med dess media vill oss väl.

Har du t.ex. gått på lögnen att människan är könlös - ett HEN - som de med förvirrade hjärnor vill kalla sig?

Genom sin propaganda att flickor och pojkar ska lära sig (omprogrameras) att använda pojkleksaker om man är flicka och vice versa om man är pojke vill media skapa förvirring och lydiga redskap för sin agenda. Dessa åsikter försökte radions P1 på sitt lömska sätt manipulera oss med i morse.

Om radion har andra åsikter än de politiskt korrekta (läs: förvridna) varför säger de inte det?

Man vet inte om man ska skratta eller gråta, då man hör dess medarbetare framföra sin propaganda. Den är häpnadsväckande korkad! Men på detta sätt medverkar media till samhällets förvirring med feminiserade män och olyckliga kvinnor som söker sin rätta identitet.

Hur många gånger har du hört ordet "En Ny Världsordning" (New World Order) från munnen på radions medarbetare? Jag tror du kommer att svara som jag: INGEN!

Medias journalister påstår att de vill framföra sanningen. Naturligtvis är det inte sant. Eller så är de så manipulerade själva, så de vet inte att de ljuger.

Som någon sa: Journalister är intellektuella prostituerade.

***

Här är lite av den sanning som du undanhålles av svensk media:

här här här här

***

Mer sanning om den svenska statens sinneskontroll av "de nyttiga idioterna:"

STATEN ÄGER BARNEN, INTE FÖRÄLDRARNA.