Aftonbladet skriver:

"Janne Andersson – som nyligen ­tagit över det svenska herrlandslaget efter Erik Hamrén – gör således ­tvärtemot sin företrädare; han tar ställning i politiska frågor.

– I min fasta övertygelse och grundläggande värdering värnar jag självklart om allas rätt i vårt sam­hälle, oavsett hudfärg, politik, ­religion eller sexualitet. Och det är viktigt att ta varje tillfälle i akt att slå vakt om den rätten. Mitt deltagande i Pride handlar om det, att slå vakt och värna om samtliga hbtq-­människors grundläggande rättig­heter, säger förbundskaptenen.~

”Hyllning till Sverige”

Hockeyns chefstränare Rikard Grönborg håller med:

– Jag tycker det är väldigt viktigt att visa att man representerar ett fritt samhälle där alla får vara olika. Min känsla är att i Sverige, så står vi verkligen för det här. Visst finns det mycket jobb kvar att göra, men vi är ett av de ledande länderna vad gäller acceptans och allas lika värde, så det här är en hyllning inte bara till olikheter utan också till Sverige och det vi står för, säger han."

~~~~

"Sverige ett av de ledande länderna vad gäller acceptans och allas lika värde - en hyllning till Sverige" - säger Grönborg.

NEJ, Richard Grönborg - alla i Sverige står INTE upp för LGBT-perversionerna och acceptans för synden!

Gud skapade jorden för att den skulle befolkas, inte för att den skulle njuta av perversa lustar!

Det finns ett folk även om de inte är i majoritet, som vill leva sunt efter Guds lagar och inte efter Satans och lustans perversa lagar.

Se upp så du inte låter dig luras av ett ont och bedraget Sverige, ett Sverige där Satan tillåts härja.

Det finns en Gud som älskar dig och vill rädda dig från de som talar lögn och som står på Satans sida, talar det han vill de ska säga och tycker det han vill de tycker.

SIMMA INTE MED STRÖMMEN UTAN MOT STRÖMMEN, OM DU HAR DIN SJÄL KÄR!

STÅ UPP FÖR ETT SUNT SVERIGE!

HATA ÄCKLIGHETERNA SOM GUD GÖR!

1 Korinthierbrevet 6:9-10 Vet ni inte att inga orättfärdiga skall få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken otuktiga eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller de som låter sig utnyttjas för sådant, 10 varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare skall ärva Guds rike.